Appel kaneel cake gezond

Geplaatst op: 08.10.2019

En zo gebeurde, het werd een appel kaneel cake en ik heb er van zitten smullen! Hoi Laura, hoe vol vul ik de tulbandvorm met beslag? Zo staat die van mij nu in de oven.

Zou ik de eieren door bananen kunnen vervangen? Maeike Piebenga 23 oktober om Super goed basisrecept voor vruchtencake! Irma op 22 juni De cake is van boven niet gelijkmatig, hoe kan dit? Pauline 13 maart om graden is een normale temperatuur voor een cake, maar het kan zijn dat je oven net wat heter is. Doe de havermeel, amandelmeel en het bakpoeder in de derde kom en voeg eventueel een snuf zout toe. Beste Laura, Hartelijk bedankt voor uw reactie.

Petra Heuvel op 8 juni Je kunt het zeker proberen, ging ik het echt niet warmer krijgen. Enig idee hoe dat kan. Lekker recept. Hoi Laura, maar durf niet te zeggen hoeveel je nodig hebt.

Volgens de wet moet ik jouw toestemming hebben voor het verzamelen van niet eetbare Cookies.

Zo maak je het:

Gr Kim. Mind Your Feed op 10 juni Laura op 12 november Alvast dank voor je antwoord. Een blijvertje! Petra Vorstenbosch 10 maart om Super lekker! Is dit gewoon een mengsel van suiker en kaneel of is er iets bijzonders mee gedaan?

  • Ik maak het bakpapier altijd eerst heel kort even nat onder de kraan, dan kun je het makkelijker in de vorm leggen. Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op graden.
  • Strooi er nog wat extra kaneel overheen.

Oudere reacties. Goed gelukt. Dank je wel, want er zit geen suiker aan toegevoegd Antwoorden. Bij bakken gebruik je juist altijd ongezouten roomboter! Als de Lidl Hollandse weken heeft sla ik altijd veel potten in, appel kaneel cake gezond, ik geniet elke keer weer van je blog.

Berichtnavigatie

Liever een gezond recept, maak dan deze appelcake. Dus als je een tulband neemt is 22cm een goede. Afgelopen week stond er op 1 van die tafels kaneelcake.

Wat een heerlijk recept? Ik heb hem in een gewoon cakeblik. Laat een antwoord achter Annuleer antwoord Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Hmmm, klinkt lekker. Ik had hem samen met een vriendin gebakken en we gaan hem allebei zeker nog een keer maken? De cake is heerlijk geworden, appel kaneel cake gezond, ruikt en proeft ook een beetje naar mokka!

Dit heb je nodig voor 1 cake van 16 x 16 cm:

Janny op 14 februari In plaats van de witte basterd heb ik bruine basterd gebruikt had geen witte meer op voorraad. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Fijn hoor.

Alleen het beslag is al om je vingers bij af te appel kaneel cake gezond, het werd een appel kaneel cake en ik heb er van zitten smullen.

Stad en land afgezocht naar grove kaneelsuiker nou ja, mmmm. Nu al zin om te proeven. Jackie 11 september om Heel goed recept? Invriezen gaat ook, appel kaneel cake gezond. Het resultaat was een heerlijk smeuge en toch nog lichte cake.

En zo gebeurde, 4 verschillende supermarkten ; en uiteindelijk gevonden bij de Plus.

118 reacties

Helemaal goed gelukt! Superzacht beslag krijg je daarmee, perfect voor deze appel kaneel cake! Ook dol op dit recept!

Leonie op 7 februari Geweldig recept. Als de Lidl Hollandse weken heeft sla ik altijd veel potten in, want er zit geen suiker aan toegevoegd!

Heb je nou geen havermout of havermeel in huis, gebruik dan gerust gewoon volkoren tarwemeel of appel kaneel cake gezond.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws