Restaurant de landerije sprangcapelle

Geplaatst op: 10.08.2019

Het was namelijk heerlijk weer maar buiten zitten was geen feestje. Ga er snel nog eens eten.

Ik wil zeker nog een terug, ze hebben ook een erg mooi terras waar ik met mooi weer graag eens een wijntje zou willen drinken. Gelukkig werden wij goed geholpen en we hadden tijd zat, het vleesgerecht wat ik had was echt super, de Franse rode merlot wijn die ik er bij had paste goed bij het vlees gerecht.

Hierover hebben wij al eerder lovend geoordeeld, wat ons nu vooral trof was de uitstekende wijnkeuze bij het 4-gangenmenu all-in en de prettige en deskundige uitleg die ons daarbij gegeven werd.

Meer beoordelingen bekijken. Afgelopen week hebben wij hier een 4 gangen diner gehad. We zijn met onze twee kinderen gaan eten bij De Landerije.

Bediening was top. Matig 2. Gastvrije ontvangst, dat bleef zo de hele avond door persoonlijke aandacht, Maximum: Ontzettend goed restaurant, and let prestige take care of itself. Minimum: 1waar je volgens conceptformule 3 GANGEN voor 19,50 eet en keuze hebt uit 3 maandelijks wisselende gerechten, zoals die in buitenmuren van winkelcentra en zo), snoepjes en nootjes en alles daartussen, restaurant de landerije sprangcapelle.

  • Een persoon houdt niet van vis en daarvoor werden vlees gerechten geserveerd.
  • Bij elk gerecht wordt duidelijk aan gegeven wat het is.

Cafetaria Jansen

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Dat vond ze geweldig. Heel goed 1. Beoordeeld op 11 juli via mobiele applicatie Lekker maar schandalig weinig.

We zagen wat plaatjes van een gezellig terras bij een boerderij, dat leek ons leuk. De amuse was verrukkelijk en leuk opgediend. Heel lekker a la carte gegeten.

  • Gisteren ben ik samen met onze meiden voor het eerst bij de Landerije gaan eten.
  • Als u op zoek bent naar eerlijke en goede gerechten met een persoonlijke bediening dan ben je hier op een juiste adres.

Hier wederom een enorme positieve ervaring. De borden zagen er mooi uit maar wat belangrijker was, maar ook van restaurant de landerije sprangcapelle Saint Albert hadden wij graag nog een slokje extra genomen. Samengevat waren we zeer tevreden. Prijs gerechten is prima in verhouding tot de perfecte kwaliteit! Ren en Tonny 51 punten.

Party-Restaurant De Korenmolen

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Creativiteit, vakmanschap en uitstekende smaaksensaties in een gastvrije ongedwongen sfeer. Heerlijk gegeten, top!

Prijs gerechten is prima in verhouding tot de perfecte kwaliteit. Restaurant de landerije sprangcapelle een aanrader voor iedereen. Profiel Lid worden. Mijn vrouw had een vis gerecht, ze vond het ook super.

Super, super gegeten bij De Landereije. We zijn hier al heel vaak geweest. Super service.

Contactgegevens

En erg attent: wat we niet op kregen, kregen we mee! Ik wil zeker nog een terug, ze hebben ook een erg mooi terras waar ik met mooi weer graag eens een wijntje zou willen drinken. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

  • Heden avond met mijn vriendin gaan eten vanwege feestelijke gelegenheid.
  • Onze jongste dochter van 12 jaar oud had een kindermenu, waar een verrassingstoetje bij zat.
  • Nederlands
  • Fantastisch wijn advies en de sfeer was heerlijk.

Zitruimte 40 zitplaatsen? Het was namelijk heerlijk weer maar buiten zitten was geen feestje. Ga er snel nog eens eten. Een mooie ontdekking en aanrader dus. En erg attent: wat we niet op kregen, kregen we mee. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen, restaurant de landerije sprangcapelle. Geselecteerde filters. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Meer informatie

Het eten was smaakvol en goed verzorgd. Lieke 9 punten. Land: Nederland Nederland België Servië. Arie van Herwijnen.

Je kunt hier ook prima vegetarisch eten. Super, super gegeten bij De Landereije. Website www.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws