Sauna devarana s hertogenbosch

Geplaatst op: 08.10.2019

Deze vermelding verbeteren. Schrijf een beoordeling.

Beoordelingen En trouwens, de prijzen zijn dan wel wat hoger maar de sauna is wel lekker rustig en niet overladen vol. Ja Nee Weet ik niet zeker. Mooie sauna met heel veel verschillende mogelijkheden. Dank je wel. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Taal Nederlands.

Veel keus uit sauna's en mooie baden. Het aantal weet ik niet, maar als je online reserveert kan het niet gebeuren dat je niet binnen mag. Dus aan de prijs??. Hier schrokken wij toch wel even van. De opgietingen waren top. Hiernaast was ik mijn ketting verloren en deze is teruggevonden, ze hebben hier veel sauna devarana s hertogenbosch voor gedaan.

  • Goedkope priv√© transfer van Eindhoven Airport Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Sauna Devarana te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.
  • Deze Buslijnen stoppen nabij Sauna Devarana: 1 , 5.

Geef een dagje Devarana cadeau

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Wie zijn wij? De hele sauna is erg gericht op stelletjes.

Devarana is een leuk en wat kleinschaliger saunacomplex. Beoordeeld op 24 juni Rust en warmte. Van boven bont vanonder stront!!

Tenminste niet als je wel eens naar andere sauna's bent geweest. Voordeel van deze sauna is dat ze niet teveel mensen binnen laten? Het blijft een mooie sauna met bijzondere en vele sauna's. TripAdvisor is ingelicht. Inloggen Lid worden.

Hoe gaan naar Sauna Devarana via de Bus

Geselecteerde filters. Laat jullie zeker niet afschrikken door de prijs want het hier hier elke euro waard. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Brabant.

Goedkope priv-transfer van Maastricht Aachen Den Bosch - 's-Hertogenbosch. Spa en wellnessSpa's. Download de app. Matig .

Dit vinden de bezoekers van Devarana

Maar 2 tafeltjes aan elkaar schuiven kon blijkbaar niet. Vooral het buiten stuk vinden wij heerlijk. Het is maar hoe je het bekijkt.

  • Low Cost Private Transfer van Rotterdam
  • Fijne buitenruimte en genoeg rustruimtes.
  • Voordeel van deze sauna is dat ze niet teveel mensen binnen laten.
  • Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Het fijne van Devarana is dat het wel druk kan zijn, maar nooit te of Tenminste niet als je wel eens naar andere sauna's bent geweest. Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag? Matig Uitstekend. Ook vreemd is het dat je alleen via internet kunt sauna devarana s hertogenbosch. Taal wijzigen.

Devarana Blend Arrangement

Beoordeeld op 24 juni Rust en warmte. Dit terwijl er veel 2 persoonstafeltjes vrij waren. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Bedank Claudiobizzi. Salades niet onder de 15 euro etc etc. Hoogtepunten uit beoordelingen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws