Squitos antimuggen stickers waar te koop

Geplaatst op: 08.10.2019

Beide nachten 3 muggenbeten rijker. Mes Zeeland 21 augustus Ik raad dit product aan. Ondanks de stickers zijn onze kinderen meerdere keren geprikt.

Sinds toen dus enkel nog ergens gekleefd waar ze er niet aan kon, zoals op haar rug, op het bedje buiten handbereik en op de draagzak. Met het gebruik van Squitos op bijvoorbeeld kleding, bedje of buggy is je kind urenlang beschermd tegen muggen. Stel je kandidaat als Blabloom tester en maak kans op gratis producten om te testen! Minpuntje: best prijzig. Gratis gekregen met mijn punten dus super kadootje!

Ik plak ze in het bed van mijn kinderen en ze worden niet meer gestoken.

En ja hoor, de beetjes bleven weg. De stickers waren hier een enorm succes bij ons 4-jarig zoontje en vriendjes.

Op 12 June door Julia. Bovendien zijn het vrolijke dierenplaatjes. Ik heb de stickers gekocht voor mijn zoontjes maar vind ze zelf ook fijn in gebruik.

Squitos mugwerende stickers 24 stuks in blik

Kortom, tevreden over het product en voor ons een goed alternatief voor de ongezonde, dure producten die je in het stopcontact moet steken! Ik bestelde de squitos muggenstickers. Op 31 August door Nico. Vervang ze op tijd, heb ge√ęxperimenteerd met plaatsing en hoeveelheid, maar mijn zoontje wordt helaas nog steeds herhaaldelijk geprikt.

Op 12 June door Julia. Fijne anti mug stickers. Zou u deze kunnen bevestigen?

Op 16 July door J. Ik heb op haar bedje een stikker gekleefd in de buurt van haar hoofdje vermits de rest in haar slaapzak zit :maar helaas hield dit onze kamergenoot mevrouw of meneer mug niet tegen. Op 11 July door Timo. Houdt muggen echt op afstand. Lees meer Ok.

Vapona Anti Mug Stekker Navulling

Geschikt vanaf 0 jaar. Geen overheersende geur en werkt goed. Goede kwaliteit.

Stel mini mundi middelburg korting kandidaat als Blabloom tester en maak kans op gratis producten om te testen.

Super leuke stickers en blijven heel goed kleven. Vond je dit een nuttige review. Op 14 August door Marlies. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.

Plaats een beoordeling of ervaring

Vroeger maakte ik voor mezelf gebruik van een product dat je in het stopcontact moest steken. Er zit ook een tof foldertje bij. Op 07 September door Joyce. Meerdere stickers gebruikt maar echt totaal geen effect.

  • Liesbeth Wallyn 05 augustus -
  • Merk: Vitaminstore.
  • Op 25 August door kim.
  • Ik heb op haar bedje een stikker gekleefd in de buurt van haar hoofdje vermits de rest in haar slaapzak zit : , maar helaas hield dit onze kamergenoot mevrouw of meneer mug niet tegen.

Het zou beter hersluitbaar zijn of per stuk verpakt. Stickers zien er leuk uit voor kinderen en ze houden de muggen op afstand zonder te smeren. Niet leverbaar. Naam :. Mijn bestelling doorlopen met gebroken middenvoetsbeentje de volgende dag al aan in Belgi. Uw e-mailadres:. Op 03 September door Nathalie. Het was ook duur en niet ecologisch gemaakt.

Mits je ze misschien bij wakker worden weer allemaal eraf gaat halen in verpakking bewaard en de avond voor het slapen er weer op plakt. Op 16 August door klantenservice. Iedere avond een feestje als mijn dochter een sticker mag uitkiezen..

Top product. Ook ondanks het plakken van meerdere stickers. Graag wil weten wat er in de pleisters voor werkzame stoffen zitten! Goede kwaliteit duurzaam!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws