Foto uploaden naar instagram via pc

Geplaatst op: 09.10.2019

In dit artikel laat ik je zien hoe je dat doet. Maar kan dat ook in later ingepland worden ik krijg ze niet in 1 post.

Toch heeft Later wel meer mijn voorkeur. Genius beoordeling mars 9, Je kan er ook voor kiezen om deze keuze later te maken en het cookievenster te sluiten. Ik heb het zelf niet getest, maar uit andere bronnen verneem ik dat Instagram deze mogelijkheid geblokkeerd heeft, dus hier zou ik niet aan beginnen. Handige tips! Hello SSG. Maar daar hebben we een trucje voor.

Met een gewone browser krijg je deze foto uploaden naar instagram via pc niet. Als u hierop klikt, wordt uw pc-camera geopend. Ik mailde de foto's tot nu toe naar mezelf maar dat is echt allesbehalve handig. Klein detail: in je eerste alinea spreek je nog over 4 methodes, maar dat zijn er inmiddels dus 5.

En daar hoort een desktop zeker bij.

Wanneer de toepassing wordt gestart, moet u op de knop Registreren met e-mail klikken en een nieuwe account maken. Previous Post. Super handig dus!
  • Klik dan op de knop create post. Hello SSG.
  • Hier ben ik echt blij mee. Wanneer de toepassing wordt gestart, moet u op de knop Registreren met e-mail klikken en een nieuwe account maken.

Hoe te Posten op Instagram vanaf Computer

Ik ga verder verdiepen in Hootsuite dat ik al langer gebruik! Duidelijk artikel, dankjewel; is het ook mogelijk Via je laptop of desktop Instagram stories te maken?

Laura 30 november om - Antwoorden. Alisha 2 januari om - Antwoorden. Mijn favoriet is toch wel Photoshop.

  • Je hebt de mogelijkheid om een foto nog te croppen als je deze nog niet voor het uploaden vierkant hebt gemaakt.
  • Hallo Laura, ik vind dat je fijne berichten maakt met handige tools voor me instagram. Ik ga je tonen hoe je dit doet met Google Chrome op Firefox zullen de stappen nagenoeg hetzelfde zijn.

Dit doe je met behulp van Google Chrome, foto uploaden naar instagram via pc. Wat ik meende te hebben gelezen is dat je met Latergram twee accounts kunt beheren. Dit omvat het anime as death note, het toepassen van filters en veel van de bewerkingsfuncties die u zou verwachten op de mobiele versie van Instagram.

Enig idee hoe dat komt en hoe ik dat kan veranderen. Nu gebruikt iedereen zijn eigen favoriete fotobewerkingssoftware. Open de foto die je op Instagram wilt plaatsen. Handig als je op je computer geen internet hebt, maar op je telefoon wel.

Hoe post je op Instagram vanaf een PC of Mac

Van hier af aan zijn de stappen exact dezelfde als op je mobiele apparaat. Na langdurig testen ben ik erachter gekomen welke tool ik het fijnste vind werken. Laten we er meteen invliegen! Lees dan ook deze Instagram tips.

Hello SSG. Wanneer je als vooral B2C bedrijf online zichtbaar wilt zijn moet je in actief zijn op Instagram. Klik dan op Save. Op het moment van schrijven is dat de reden waarom ik regelmatig hiermee werk.

Daar staan een printscreens van Safari! Via de Dropbox app op foto uploaden naar instagram via pc telefoon ga ik naar deze map en open ik de betreffende foto. Kun je me helpen.

Ik ben dan ook heel blij met jou goede uitleg om toch op mijn desktop aan de gang te gaan. Ik typ aanzienlijk sneller op mijn computer dan op mijn iPhone en dat bespaart me dus een hoop tijd als ik wat achtergrond informatie bij de foto wil plaatsen. Leave a Comment Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nienke 16 november om - Antwoorden, foto uploaden naar instagram via pc. Gerelateerde berichten. Dit doe je als volgt:. Dit duurt maximaal 12 uur. Dat is in feite dus genoeg hoe herken vals geld elke dag 1 foto in te plannen.

Het is natuurlijk een lang artikel, dus ik snap dat je er misschien overheen gelezen hebt! Vanwege het grote tijdsverschil tussen bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland en Nederland was het in Nederland bijvoorbeeld midden in de nacht. Hoe post je op Instagram via je PC. Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot.

Hoe Instagram op Windows te gebruiken: de webinterface

Deel dit artikel. Misschien vergroot je je bereik met wat preciezere taal. Ronald Stiefelhagen 31 mei om - Antwoorden.

Het werken met meerdere accounts is inderdaad nog een nadeel. Nu wil je nog dat deze weergave ingesteld staat op een specifiek mobiel toestel.

Hiermee past de inhoud zich aan naar het formaat van een mobiel apparaat, het toepassen van filters en veel van de bewerkingsfuncties die u zou verwachten op de mobiele versie van Parkeren amsterdam straat tarief

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws