De slimste mens twitter

Geplaatst op: 08.10.2019

Tim was de bangste kandidaat ooit. Anne Fleur Dekker bijvoorbeeld. Er zijn een paar goede kanshebbers….

Maarten van Rossem loog bij de slimstemens over de aanleiding van de Amerikaanse burgeroorlog door te wijzen naar het ene incident in Fort Sumter. Dat is net als beweren dat de aanleiding voor WO2 de invasie van Polen was. Al stoorde hij zich wel al langer aan de soms aangebrande humor in het programma. Nog nooit sprokkelde een kandidaat zo weinig seconden bij elkaar.

Al even traditiegetrouw is het in de periode tussen de opnames en de uitzending is het altijd oppassen voor lekken. VIER liet de pagina blokkeren, diegene die de uitslag bekend maakte schermde met het recht op informatie om die blokkage ongedaan te maken.

Lynx, ja die moest je wel weten want daar zat jij RobScheepers slimstemens.

Trending Topics United Kingdom? Doet haar best om zich de slimste mens twitter te houden, qua…. Zo kijk ik als ik zenuwachtig ben voor de finaleweek deslimstemens slimstemens pic. Maarten van Rossem is dus gewoon een ouwe lul. Wat zegt dit over haar.

Wat een vrolijke jongen is Anuar slimstemens heerlijk! Welk een mooi contrast. Nijlpaarden komen wel voor in Nepal, effe opletten Maarten slimstemens.
  • Tip de redactie Voor als u belangrijke informatie met De Morgen wilt delen. Een wraakactie wil de twitteraar het niet noemen.
  • Trending Topics United Kingdom. Al even traditiegetrouw is het in de periode tussen de opnames en de uitzending is het altijd oppassen voor lekken.

"+_.E(b)+"

We onderzoeken dit verder en zullen indien nodig juridische stappen nemen. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar info demorgen. Die ontlading als ze wint, heerlijk! In het nieuws. Herkenbaar: 9 berichten over de grootste design

Ik vind het echt zo leuk dat ik sinds De Slimste Mens steevast door allemaal ouderen wordt herkent op straat en ze me n voor n een leuk meisje vinden, de slimste mens twitter. Van die pretogen ook.

Volgens mij kan Bart ook niet goed googlen. En deze lillikert is de nieuwe uitdager. Het gesprek van de dag in twitterend Nederland en Vlaanderen.

Meest Gelezen

Soundos el drahmadi, de mislukte comédienne Vandaag begint de finaleweek van de Slimste Mens. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wat zegt dit over haar?

Bedankt Tim, ik heb erg van je genoten! Check dan The Best Social Jobs voor de mooiste social vacatures. H, ben je op zoek naar een toffe baan in social media. Bekende Nederlanders hahaha Wat zegt dit over haar.

IN HET NIEUWS

Mijn nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Trending Topics Deutschland. V1ctorW Misschien is de slimstemens iets voor hem. Toch nemen ze de zaak bij VIER heel serieus.

SlimsteMens h…. Check dan The Best Social Jobs voor de mooiste social vacatures. Nieuwsbrieven Bepaal zelf welk de slimste mens twitter u ontvangt. Al even traditiegetrouw is het in badr hari ronaldo huis periode tussen de opnames en de uitzending is het altijd oppassen voor lekken.

Donderdagmiddag, eventueel met de intro van het stuk erboven, dook de eerste spoiler op toe onbekenden op Wikipedia de uitslag van De Slimste Mens, alles vers en niet duur. Mijn vrouw jessiepelgrim antwoordt bij de vraag over dieren in mijnschachten "delfstoffer. Linken kan altijd, kan je deze desgewenst weer terugzetten.

Overzicht van de laatste tweets over De Slimste Mens

Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Mijn nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. En dan gaan we maandag weer gewoon verder!

Inmiddels is hij een soort testbeeld geworden. Send this to a friend Your email Recipient email Send Cancel! Trending Topics Nederland.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws