Telefoon koppelen aan laptop

Geplaatst op: 16.08.2019

Als je nog steeds problemen ondervindt, voert je de volgende stappen uit om je telefoon te ontkoppelen. Android Apple Edge smartphone continue.

Klik boven in de navigatiebalk van iTunes op jouw iPhone. Op je pc: Je kunt meldingen verwijderen door op de X naast elke melding in de lijst te drukken. Microsoft Launcher De Microsoft Launcher installeren. Laat het eens weten in de reacties. We hebben je een e-mail gestuurd!

Dat werkt vooralsnog alleen met je webbrowser, maar straks ook met documenten. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link telefoon koppelen aan laptop de registratie te voltooien. Romnia - Romn. Dit stelt u in staat om uw Mac-laptop delen met je pc. Als je meldingen op je pc verwijdert, worden deze ook verwijderd van je Android-telefoon en omgekeerd.

Tik om de melding Begeleidende app voor Jouw telefoon uit te vouwen.

Hier kunt u afvinken elk vak voor elke dienst die u wilt delen op uw netwerk. De Microsoft Apps-app klinkt dubbelop, maar dat is echt de naam van deze app is een verzameling van verschillende services voor Android en iPhone.
  • Hier kun je je foto naar wens bekijken of bewerken. Beslis of je je computer wilt verbinden met je Android-apparaat via USB of via wifi.
  • Creëer een draadloos hotspot. Als je een nieuw gesprek wilt starten, selecteer je Nieuw bericht.

Telefoon koppelen

Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Zorg ervoor dat er niets is dat het delen tussen apparaten verhindert.

Je kunt ook alle meldingen in één keer verwijderen door Alles wissen te selecteren. Wees je er van bewust dat als je een hotspot instelt verbinden via wifi iedereen met het juiste wachtwoord toegang heeft tot je verbinding. Error: Javascript is in deze browser uitgeschakeld.

Suisse - Franais! Installeer Begeleidende app voor Jouw telefoon en open de app. Norge - Bokml. Je laptop verbinden met internet via je telefoon Medeauteur: wikiHow-redacteur, telefoon koppelen aan laptop. Om te zorgen dat we Computertotaal. Als je daarop klikt, moet je je eerst aanmelden met je Microsoft-account bijvoorbeeld hotmail. Als je op telefoon koppelen aan laptop telefoon een mobiel data-abonnement hebt kun je je laptop daar namelijk meestal mee verbinden.

Als alternatief, als je PC en mobiele telefoon zijn niet Bluetooth ingeschakeld, maar de inhoud ervan wordt ook octavo groepsaccommodatie en bed breakfast eerbeek op het web!

Mark Gamble

Canada - Français. Waarom kan ik niet meer dan 25 foto's weergeven? Geef je netwerk een naam.

Zorg ervoor dat je app-meldingen kunt ontvangen. Ja Nee. Dit stelt u in staat om uw Mac-laptop delen met je pc. De Telefoon koppelen aan laptop Apps-app klinkt dubbelop, maar dat is echt de naam van deze app is een verzameling van verschillende services voor Android en iPhone. Nog meer Microsoft-apps installeren. Voorlopig houd ik Chrome als mijn standaardbrowser op mijn Android.

Uw telefoon aan uw computer koppelen

United States - English. Op je tweede pc:. Als uw computer al is ingesteld, zoekt u naar en opent u Jouw telefoon en volgt u de prompts op het scherm om uw computer en telefoon te koppelen.

Het is niet mogelijk andere bestanden over te dragen. Probeer het later nog eens. Dit artikel is nagelezen door ons telefoon koppelen aan laptop van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Volg de begeleide installatieprocedure. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Met de USB kabel is het vrij gemakkelijk. Cookies op Reshift websites. Alles ging - ik klop het af - goed.

Tethering via wifi-hotspot

Microsoft richt zich nu op Android en de iPhone. Kies uw model. Op je Android-telefoon: Swipe vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om het deelvenster Melding van Android te openen. Algemene Voorwaarden Ontwikkeld door Suite Seven.

Je kunt nog steeds favoriete foto's en GIF's verzenden vanaf je pc. Ik moet blijkbaar naar bed. Artikel schrijven. Een telefoon met Android 7.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws