Airco wordt niet koud genoeg

Geplaatst op: 05.10.2019

OK Annuleren. Wanneer je na een afkoelperiode de auto start geeft hij heel even koude lucht 15 sec en daarna is het over. Een nieuwe pomp en condensor erin en de eigenaar heeft weer een fris autootje.

Hebben jullie tips of adviezen? Hij koelt eventjes en dan komt er gewoon lucht uit. Kan ook zijn dat er ergens een verstopping in het systeem zit, of dat het in de aansturing verkeerd gaat. Wanneer er geen of onvoldoende lucht door de verdamper gaat kan die dichtvriezen en daardoor verstopt raken. Sinds 08 Posts Kudos 0. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

De doorstroming is goed volgens mij, al twijfel ik over de verdamper? En kennelijk NET te veel servers. Zoeken in titels alleen Zoek in Interieur alleen Zoeken.

VCDS Back to basics: Aircodiagnose door druk- en temperatuurmeting. Ik hoor het graag. Nu ik de onkosten van de wagen Citron C5 2.

  • Iemand misschien een tip? Re: Airco koelt onvoldoende Vandaag ben ik wederom bij de Audi dealer geweest.
  • Voor een duidelijke uitleg is de manometer in onderstaande afbeelding weergegeven met een vergrote schaal met de grootste afwijking in relatie tot de normale waarde.

Elektrisch probleem

De airco in de auto stinkt Uw auto vult zich met een sterke, muffe geur zodra de airco aanstaat; wat is er aan de hand? Zorg er voor dat de airco zijn eigen koude lucht niet aanzuigt voor koeling. Auto is uitgelezen en heeft totaal geen foutcodes. Op deze pagina sommen we de belangrijkste problemen op, zodat u ze herkent en actie kunt ondernemen.

In de serverruimte waar ik werk, zaten twee koelapparaten.

  • Pas nog in de camper geslapen. Ik persoonlijk heb de airco altijd aanstaan.
  • Koelt heel minimaal.

Een andere prijzige reparatie betreft de verdamper. Het expansieventiel zit ruim voor de verdamper bij dit type dus kun je ook je retour meten en die geeft ongeveer 14 graden aan, airco wordt niet koud genoeg.

Service abonneren op amt adverteren contact werken bij vakmed Tijdelijk in prijs verlaagd. Als de drukwaarden niet gehaald worden, kan er vanuit worden gegaan dat er een storing in het aircosysteem zit.

2. De airco in de auto maakt een raar geluid

De airco doet helemaal niets meer Als de airco helemaal niets meer doet is een bezoek aan garage of airco-specialist vrijwel onvermijdelijk. Copyrights © Dometic Benelux. All rights reserved.

Haal alles uit je auto met ANWB Connected Besparen op airco wordt niet koud genoeg, autopech voorkomen en nooit meer vergeten een parkeertransactie af te melden. Forum Witgoed Mobiele airco wordt niet koud genoeg. Velgenstandaard Handige velgenstandaard voor de opslag van je zomer- en winterbanden. Iemand een idee waar ik naar kan kijken om de airco kouder te krijgen.

OK Annuleren.

Stap 1: Controleer de instellingen van uw airconditioning

Resultaten 1 tot 19 van de Gefilterd op:. Afhankelijk van de precieze plek van het probleem hoeft dit geen financiële aderlating te zijn. Neem dan contact op.

Het kan soms voordeliger zijn om de airconditioning te vervangen. Hij koelt eventjes en dan komt er gewoon lucht uit. Je voert anders net zoveel warme lucht toe, als dat er koude lucht wordt geproduceerd Dan zit er waarschijnlijk te weinig gas in jou aircosysteem. De dealer weet er geen raad mee. Bijvullen verhelpt het airco wordt niet koud genoeg. Een ander veelvoorkomend probleem is een airco die een raar brommend of fluitend geluid maakt.

Wij adviseren u om minimaal 1x per maand het filter te reinigen.

Probleem met de koelvloeistof

Service abonneren op amt adverteren contact werken bij vakmed Hij is met de Honda aan de slag gegaan. Hij besluit deze te vervangen en… de airco koelt als nooit tevoren! Belangrijk — de verstopping kan alleen zitten in het gedeelte rond de serviceaansluiting voor de hoge druk, niet aan de lagedrukzijde.

Re: Airco koelt onvoldoende Vandaag ben ik wederom bij de Audi dealer geweest. De temperatuur voor het expansieventiel moet normaal ergens rond de 45 - 55 graden liggen Hoge druk en temperatuur zijn mede afhankelijk van de buitentemperatuur. De doorstroming is goed volgens mij, al twijfel ik over de verdamper. Forum Regels.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws