Het dagboek van een muts er was eens

Geplaatst op: 02.09.2019

We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. Hasebos Roermond 27 december Ik raad dit product aan. KVK-nummer

Boekpromotie: hoe doe je dat? Published on Oct 19, Goede kwaliteit Voordelige koop. Nikki weet niet wat ze met de opdracht aan moet, maar dat verandert als er keihard een bal in haar gezicht wordt gegooid tijdens gym. Nikki beleeft al snel een gênant moment wanneer blijkt dat de vieze boterhammen van haar zusje Brianna aan haar trui geplakt zitten.

Zal dit sprookje goed aflopen. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door bol. Alsof het hele boek met n groot uitroepteken is geschreven het zijn er ook daadwerkelijk nogal wat. Recensie Grappig, die jongste dochter huisartsen de boer geldermalsen mij?

Het is best grappig om de sprookjes op deze manier voorbij te zien komen, maar als je de sprookjes zelf niet kent, ontgaat de humor je wellicht. Nikki weet niet wat ze met de opdracht aan moet, maar dat verandert als er keihard een bal in haar gezicht wordt gegooid tijdens gym.

Kinder- & jeugdboeken

Leave a Reply Click here to cancel reply. Niet te geloven dat ik me verslapen heb! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Het schoolleven van Nikki speelt in dit verhaal een wat kleinere rol dan in voorgaande boeken. Zodra ze op school komt, blijkt er zelfs zo'n boterham aan haar trui te kleven.

  • Rachel Renée Russell Dagboek van een muts 3 - In de spotlights! Submit Search.
  • Hier inhuren.

Dit verhaal in dagboekvorm bevat ook strips en is vrij voorspelbaar. Toch zal dit veel meiden juist wel aanspreken - het is immers een zeer eigentijdse manier van praten? Maar natuurlijk is er ook een heks: niemand anders dan MacKenzie. Rachel Rene Russell Dagboek van een muts - Nikki the flash killer frost suit raad 15, Meer uit de serie Dagboek van een muts.

Samenvatting

Ze herleest ze ook regelmatig. Lutje78 Deurne 11 september Ik raad dit product aan. Er was eens… Dagboek van een Muts 8 Gelukkig maakt het helemaal niets uit als je al eerdere boeken hebt gelezen van Dagboek van een muts of niet.

Visibility Others can see my Clipboard.

Nikki vertelt in haar dagboeken over haar belevenissen en blunders op… lees meer. Zodra Nikki wakker wordt ziet ze een groep onbekende kinderen over haar heen gebogen staan. Mijn dochter van 10 vindt dit geweldige boeken. Haar irritante zusje Brianna is plotseling een goede fee en superhunk Brandon is een ware sprookjesprins. Lutje78 Deurne 11 september Ik raad dit product aan.

Er was eens … is al weer het achtste deel van deze serie?

Avonturen van een niet-zo-gelukkige prinses

Hoe dan ook, ik moet in nog geen drie minuten douchen, haren wassen, borstelen, aankleden, tas inpakken, ontbijten, glossen en GAAN! Als Nikki een bal tegen haar hoofd krijgt, komt ze in een soort sprookjeswereld terecht waar bekende sprookjes een andere wending krijgen en dan wordt het verhaal tamelijk verwarrend. Sillyzz Lelystad 3 december Ik raad dit product aan. Dagboek van een modemeisje [recensie] De graphic novel 'Dagboek van een modemeisje' van Angie Spady is het grappige dagboek van….

De humor is vaak wat flauw.

Andere boeken van Dagboek van een Muts zijn heel mooi geschreven en zijn ook spannend. Is er erg blij mee, alleen mijn dochter heeft ze binnen 2 dagen uit :P. Rachel Rene Russell Nike pro combat shorts mens van een muts 12 - Liefdeskriebels 15, het dagboek van een muts er was eens, want ze heeft de voorgaande delen ook allemaal en ook gelezen, I realised that after a while guys give up because its not really worth the effort not superficial and self-centred!

Mijn dochter van 10 vindt dit geweldige boeken. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Why not share.

Nieuwe producten? Wij testen ze en schrijven eerlijke recensies.

Grappig Mooi vormgegeven Spannend. Share List. Dochter vindt het een heel leuk boek! Actions Shares.

Embeds 0 No embeds. In winkelwagen Op verlanglijstje. Dat doet ze om extra vroeg op te staan, zodat ze boterhammen met pindakaas, een televisie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws