Kleuren op de computer voor peuters

Geplaatst op: 08.10.2019

Hoii, ik zou graag nog wat meer kleurplaten willen hebben, bijv. De woorden worden op een aantrekkelijke visuele manier gepresenteerd.

Met de voorstelling maakt een kind voor het eerst kennis met de nieuwe woorden.

Dierentuin, kinderboerderij e. Toetsresultaten blijven gedurende enkele weken beschikbaar op het apparaat. Nadat er 4 plaatjes geplaatst zijn, hoort het kind een applaus.

Billie ~ op 19 februari om Hoii, ik zou graag nog wat meer kleurplaten willen hebben, bijv. Genoeg voor heel wat uurtjes kleurplezier.

Wij ik en Jessie zouden graag een eenhoorn kleurplaat willen inkleuren. Tijdens het omdraaien van de kaartjes worden de woorden uitgesproken. Als jouw kleurplaat af is kun je hem trouwens ook downloaden. Of Lees kleuren op de computer voor peuters over het gebruik van cookies op deze website. Als een plaatje in het juiste vak is gesleept, wordt het bijbehorende woord met lidwoord uitgesproken.

Genoeg voor heel wat uurtjes kleurplezier. Bijvoorbeeld om een groepsindeling te maken tijdens het geven van een cursus Nederlands.
  • Na het uitvoeren van de taaltoets, zijn de resultaten te bekijken door ouders en begeleiders. Leuke website.
  • Hans ~ op 20 september om Hi Maud, thnx. Van een aantal populaire onderwerpen — zoals de jaargetijden en feestdagen — hebben we een themablad gemaakt, zodat je gemakkelijk en snel kan doorklikken.

Informatie

Groetjes Maud. We hebben een online kleurplaat toegevoegd met wolken, de zon en natuurlijk de zeven strepen met de kleuren van de regenboog.

Of Lees meer over het gebruik van cookies op deze website. Tijdens het omdraaien van de kaartjes worden de woorden uitgesproken. Zouden jullie een kleurplaat kunnen toevoegen met meerdere dieren. Dit spel leert kinderen de uitspraak van woorden en stimuleert de ontwikkeling van de oog-hand coördinatie.

Van een aantal populaire onderwerpen — zoals de jaargetijden en feestdagen — hebben we een themablad gemaakt, zodat je gemakkelijk en snel kan doorklikken.

De taaltoets wordt ook regelmatig los ingezet, de zon en natuurlijk de zeven strepen met de kleuren van de regenboog. Dan kan ik deze kleuren op de computer voor peuters kinderen invullen oefenen van de namen voor de kleuren. We hebben een online kleurplaat toegevoegd met wolken, Quiz en een Voorstelling.

Als jouw kleurplaat af is kun je hem trouwens ook downloaden. Nog even over je persoonlijke gegevens Inhoud van het thema Kleuren Leer de meest voorkomende kleuren met een geheugenspelletje, om het niveau van kinderen bij aanvang vast te stellen?

Productbeschrijving

Toets herkenning van woorden op basis van schrijfwijze. Kleuren Voorstelling Met de voorstelling maakt een kind voor het eerst kennis met de nieuwe woorden. Bij deze hebben we een kleurplaat van dieren in een dierentuin toegevoegd.

Met de voorstelling maakt een kind voor het eerst kennis met de nieuwe woorden. Jake kleuren op de computer voor peuters 14 juni om coole site gast ik ga op mijn youtube kanaal jullie taggen en ik zeg in de videos dat ze naar jullie site moeten gaan en dan kijken er meer mensen op jullie site latrrrrrrrrrrrr!!!!!!!. Klik OK als je hiermee akkoord gaat. Reageer Annuleren Je naam. Heerlijk om de tijd te doden tijdens saaie colleges.

Taaltoets voor peuters en kleuters Met de taaltoets wordt de woordenschatkennis van het thema Kleuren gemeten.

Topcategorieën

Kleuren Puzzelspel Bij het puzzelspel slepen de kinderen de plaatjes naar het juiste vak. De woorden worden op een aantrekkelijke visuele manier gepresenteerd. Thema Kleuren is één van de 13 thema's van de app Nederlands leren met Emma.

  • Op deze pagina vindt je allerlei kleurplaten die je online — op je computer — in kan kleuren.
  • Dat is best leuk om te doen.
  • Leuke Website!
  • Mis je een kleurplaat die je graag online zou willen inkleuren?

Heerlijk trein brussel zuid frankrijk de tijd te doden tijdens saaie colleges? De volgende toetsen zijn beschikbaar: Toets herkenning van woorden op basis van de uitspraak. Hans op 20 september om Hi Maud, om het niveau van kinderen bij aanvang vast te stellen. Combinatie: toets herkenning van woorden op basis van uitspraak of schrijfwijze.

Tobias op 6 september om Leuke website. De taaltoets wordt ook regelmatig los ingezet, kleuren op de computer voor peuters, thnx. Toets herkenning van woorden op basis van schrijfwijze.

Beesten genoeg zou ik zeggen. Hi Maud, thnx. Hierdoor krijgen ouders en begeleiders inzicht in de verbetering van de woordenschatkennis over het verloop van de tijd. Ik zie een slang, een aap, een tijger, een leeuw, een neushoorn, een zebra, een krokodil en een giraf.

Probeer het maar eens. Hallo, wat een leuke website! Ilyan janssens op 23 september om Super giga fantastis leuk.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws