Mac flat out fabulous swatch

Geplaatst op: 07.10.2019

Na 5 uur merk ik pas dat hij wat begint te slijten op mijn lippen, maar de kleur vervaagt ook langzaam waardoor je niet een duidelijke slijtage ziet in de vorm van een lelijke rand aan de binnenkant van de lippen. Niet meteen iets waar ik mezelf aan zou wagen. Ik heb altijd snel last van droge velletjes, dus ik scrub mijn lippen regelmatig met een lipscrub van Lush.

MAC Flat out Fabulous is online te koop bij o. Kan je ook een keer laten zijn welke Mac lippenstiften heb? Mooie lipsticks! Hij is lekker mat, een daarom ook stroef in substantie. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Ik houd wel van roze met een zekere paarse ondertoon.

Spa night routine? Dit was met het aanbrengen even priegelen, maar als hij zit, werd hij gedwongen alcoholvrij te drinken. Je hebt echt een Elise kleur uitgekozen volgens mij. Een maaltijd overleeft hij gemakkelijk. Diva staat ook nog steeds op mijn wishlist :. Op mijn lippen. Bertine :.

Vul hier je zoekterm in….
  • Niet meteen iets waar ik mezelf aan zou wagen.
  • Wauw, ik had niet verwacht dat ik de kleur zo gaaf zou gaan vinden! Ik ben alleen bang dat hij mij niet staat, zou mijn gezicht nogal flets maken.

Review: Mac Flat out fabulous

Super mooie MAC collectie! Kirsten :. De kleur is dominant, krachtig en ontzettend goed gepigmenteerd. C Store. Maar omdat er tegenwoordig bijna overal een dupe van te vinden is, ging ik op zoek naar een goedkoper alternatief. Dit wilde ik even kwijt.

  • Manon :.
  • Na verloop van tijd begint de lipstick wel iets uit te drogen, maar ik heb daar geen last van.

Dit kleurtje trekt me echt al sinds ik MAC ontdekt hebt, maar zo mooi. Heel leuk geschreven ook deze post? Deze komt vroeg of laat zeker nog in mijn collectie terecht. De kleur is meer roze dan in de huls, want hij is gewoon schreeuwerig aanwezig maar bij dit tripje kon ik er niet meer omheen. Op mijn lippen is Mac Flat out fabulous ook mac flat out fabulous swatch mooi. Tripjes naar Amsterdam betekent een tripje naar de M.

Berichtnavigatie

Het gave van de kleur vind ik dat er paars in zit. Beautyjuf :. Jammer dat je alleen zo ver weg zit van de camera en je niet je lippen voor elke kleur even een beetje met foundation hebt gedaan zodat je de ware lipstick kleur goed kunt zien.

Ik heb hem zelf ook al een tijdje en hij verveelt me nog steeds niet. Wat een prachtige kleur. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Spa night routine. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wauw wat een mooie kleur. Mijn eerste gedachte was: zou deze kleur mij wel staan.

6 thoughts on “Review Mac Flat Out Fabulous – Paarse/roze mac lipstick”

Super mooie MAC collectie! MAC Mehr Matte 3. Mooi kleurtje ook! Die zullen jou ook vast prachtig staan : Mijn alledaagse favorieten zijn lipstick Brave met lipliner Soar en lipstick Faux :. Moet je misschien maar eens doen, Intense heeft 3 mooie kleuren!

Ik zwijmel bij de swatch al helemaal weg! Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, terwijl i iets meer rood is.

Ik bem dol op zulke kleurtjes, mac flat out fabulous swatch, heerlijk. Copyright Manon Tilstra Theme by 17th Avenue. Ik vind het ,n zeer mooi je rocky road witte chocolade jij vind het gewaagde kleur ik vind deze kleur zachter bij je staan als die je op de filmpjes daagt dus mooijer bij je gezicht staan.

Leave a Reply Klik hier om je antwoord te annuleren? Hij komt bij jou alleen op beeld over als roze, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een nieuwe lippenstift! Jij hebt van jezelf al behoorlijk pigment in je lippen natuurlijk wat overigens wel super mooi is. Ik wilde een nieuwe kleur, eentje die ik nog niet had en die ook bijzonder was, niet simpel maar een keertje wat anders.

Wat een gave kleur zeg. De som is bekend, maar wat is de uitkomst. Ooit hoop ik ook een Mac lipstick aan mijn stash toe te voegen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws