Ortlieb front roller plus

Geplaatst op: 28.09.2019

Voortaan trek je gewoon een droog setje kleding aan na een lange en natte fietstocht. Reflectie op fietstas Ja. Minpunten Geen.

Copyright © Rat Bikes. Hoogte 30 centimeter. Ortlieb Bag Locker. Sluiting hoofdvak Kliksluiting. Aanbevolen voor activiteit [Fietsvakantie]. Plus- en minpunten. Alle rechten voorbehouden.

Over Coolblue. Volgens onze fietstasspecialist. Reflectie op fietstas Ja. Productinformatie Afmetingen inclusief verpakking 25 x 25 x 40 cm lxbxh Gewicht 1 kg. Schrijf een review.

Uw E-Mail. Axa RLC Insteekketting cm. Diefstalbeveiliging Nee.
  • Ortlieb Back-Roller Plus paar.
  • Beoordeling per onderdeel Bevestiging. Bekijk hele assortiment.

Productspecificaties

Alternatieven Productinformatie Accessoires Reviews Specificaties. Of u nu op een bospad fietst of door de woestijn, door een ravijn moet navigeren of een rivier moet oversteken, het uitermate degelijke buitenmateriaal van deze Ortlieb Back Roller Plus tassen heeft zich bij vele beproevingen bewezen. Een aantal handige features. Het is niet verwonderlijk dat deze bagageoplossing voor alle weersomstandigheden meerdere malen door de vakpers is onderscheiden.

Selecteer: Kleur om de voorraad te zien. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. De achterplaat beschermt tegen schuren en verhindert beschadigingen door de snelspanner van het voorwiel.

  • Lees meer op ons blog.
  • Wachtwoord vergeten? Hippe fietstassen.

Zo kun je de inhoud van je tas netjes organiseren. Maten   Hoogte 42 cm! YouTube Ruim 7, ortlieb front roller plus. Verschil met de Ortlieb Back Roller Classic tassen Waar de Classic uitvoering gebruik maakt van het sterke PD polyester is er ook nog deze Plus uitvoering welke gebruik maakt van een gecoat cordura materiaal! Facebook Rat Bikes.

Productbeschrijving

Welkom bij Fietstassenwinkel. Slimme horloges De rolsluiting maakt de fietstas stof- en waterdicht.

Garantie 5 jaar. Aanbevolen voor activiteit Fabrikantcode OF Alles over Coolblue. Garantietype Carry-in-garantie. De Ortlieb Front-Roller Plus-fietstassen zijn onder andere geschikt voor kinderfietsen, lowrider-dragers aan het voorwiel en bagagedragers aan het achterwiel.

Alternatieven

De hermetische rolsluitingen, een schouderriem en het Ortlieb Quick Lock-systeem zorgen ervoor dat voeding en materiaal niet alleen optimaal worden beschermd, maar ook altijd onder handbereik zijn in deze praktische Ortlieb Back Roller Plus tassen. Erwin, 24 september Bekijk de hele lijst.

Regenhoes meegeleverd Nee. Reviews Reviews.

Daarnaast zijn de Back Roller Plus fietstassen uitgerust met een handvat voor alternatieve draagmogelijkheden? Inloggen Welkom terug. De tassen zijn zowel op lowridervoordragers als op achterbagagedragers te monteren. Het is een essentieel deel van je uitrusting dus heeft het geen zin te bezuinigen.

Wielen Nee. Winkels Klantenservice. Ga naar het einde van ortlieb front roller plus afbeeldingen-gallerij.

Ortlieb Back Roller Plus Tassenset

Alles over onze service. Gelukkig heb je voldoende water meegenomen in de Ortlieb Front-Roller Plus fietstas. Open 1 van de hoofdvakken via de rolsluiting. Tubus Lowrider Tara Big Apple".

Geschikt voor type fiets. Kies je kleur. Toon meer Toon minder.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws