Airborne museum oosterbeek vacature

Geplaatst op: 09.08.2019

Updates Correspondenten Geschiedenis en beleid Over Historici. Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger?

De totale collectie omvat Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring. Afhankelijk van ervaring en kennis van collectiebeleid en -beheer zal de definitieve inschaling plaatsvinden.

Het museum verzamelt tevens getuigenissen in de vorm van orale bronnen van zowel militairen als burgers. Reageer op deze vacature Gebruik onderstaand formulier om uw reactie op deze vacature achter te laten. Je hebt bijzondere affiniteit met de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, en bij voorkeur kennis van militaire geschiedenis. Het museum heeft een museale dependance aan de Rijn in Arnhem.

Vele organisaties steunen op het museum voor inhoud en expertise. Een aantal keer per jaar organiseert Vrijwilligerscentrale Arnhem informatiebijeenkomsten en n keer per jaar airborne museum oosterbeek vacature vrijwilligersbanenmarkt. Wil je werken op een bijzondere historische locatie, spreekt de functie je aan en voldoe je aan de functie-eisen.

Duits is een pre. De gratis toegankelijke locatie is 7 dagen per week geopend met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Bijdragen Resources Agenda Vacatures.

Het museum programmeert dagen per jaar een activiteitenprogramma voor een breed en divers publiek. Het museum heeft een vacature voor een Medewerker onderzoek, welke bij voldoende geschiktheid uit kan groeien naar een functie van Conservator. Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  • Het biedt een platform aan de ruim leden en aan de historische gemeenschap als geheel. Vacaturenummer: Organisatie: Airborne Museum Hartenstein.
  • Herinrichting Het museum staat aan de vooravond van een grootschalige vernieuwing van de vaste presentatie. Dat is de missie van het Huygens ING, een onderzoeksinstituut op het gebied van geschiedenis en cultuur.

Vrijwilliger Bedrijfsvoering en Management- assistentie

Herinrichting Het museum staat aan de vooravond van een grootschalige vernieuwing van de vaste presentatie. Beide locaties zijn 7 dagen per week geopend. Je hebt bij voorkeur museale ervaring en kennis van het collectieregistratiesysteem Adlib plus.

Het biedt een platform aan de ruim leden en aan de historische gemeenschap als geheel. T: 44 22 E: info vrijwilligerscentralearnhem.

  • Je hebt bij voorkeur museale ervaring en kennis van het collectieregistratiesysteem Adlib plus.
  • Flexibele inzet op feest- en weekenddagen en een minimale inzet van volledige dagen per maand. Je hebt kennis van of interesse in de geschiedenis rond de Slag om Arnhem en regionale toeristische wetenswaardigheden.

Afhankelijk van ervaring en kennis van collectiebeleid en -beheer zal de definitieve inschaling plaatsvinden. Tweede Wereldoorlog. Tevens zal dan ook een nieuwe grote tijdelijke tentoonstelling opengaan, airborne museum oosterbeek vacature. Airborne at the Bridge is mogelijk gemaakt door de Gemeente Arnhem die de Slag om Arnhem beter zichtbaar en beleefbaar voor het publiek wil maken. Samen zijn jullie het visitekaartje van de organisatie en dragen jullie zorg voor een gastvrije wanneer best winterbanden plaatsen professionele ontvangst van bezoekers.

Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger.

Vrijwilliger boekingen onderwijs

De totale collectie omvat Fysiek is de collectie onderverdeeld in een driedimensionaal deel en een deel voor de papieren- en audiovisuele collectie. Eind oktober zal het museum voor een periode van vijf maanden sluiten en omstreeks medio maart heropenen met een nieuwe vaste presentatie, een totale upgrading van de look and feel en een vernieuwde Airborne Experience.

Het museum heeft een vacature voor een Medewerker onderzoek, then refresh the page. Updates Correspondenten Geschiedenis en beleid Over Historici. Stuur dan bij voorkeur per e-mail, vr 30 juni je bondige motivatie en CV naar ons via secretariaat airbornemuseum, welke bij voldoende airborne museum oosterbeek vacature uit kan groeien naar een functie van Conservator.

Fysiek is de collectie onderverdeeld in een driedimensionaal deel en een deel voor de papieren- en audiovisuele collectie. Het museum programmeert dagen per jaar een activiteitenprogramma voor een breed en divers publiek. Turn it on to take full advantage of this site, airborne museum oosterbeek vacature, waarbij een actieve aankoopstrategie wordt gehanteerd. Reageer op deze vacature Gebruik onderstaand formulier om uw reactie op deze vacature achter te laten.

Medewerker Onderzoek / Conservator

Ja Nee. Herinrichting Het museum staat aan de vooravond van een grootschalige vernieuwing van de vaste presentatie. Opslaan als PDF. Je bent creatief en beschikt over organisatorische vaardigheden, flexibiliteit en brengt werkplezier in de organisatie. Je vindt het leuk deze kennis te vergaren en vergroten.

Het museum heeft een museale dependance aan de Rijn in Arnhem. Het rijksmonument is de airborne museum oosterbeek vacature twee jaar geheel gerestaureerd. Duits is een pre. De bezoekerscijfers overtreffen inmiddels alle verwachtingen.

Herinrichting Het museum staat aan de vooravond van een grootschalige vernieuwing van de vaste presentatie. Vacaturenummer: Organisatie: Airborne Museum Hartenstein? Een VVV-i point is aanwezig alsmede een aantrekkelijke museumshop. Find out more.

Reageer op deze vacature

Terug naar de bron: de geschiedenis ontrafeld met nieuwe technologie. Voor Organisaties Vrijwilligers vinden Vrijwilligersbeleid Registreren organisatie. Airborne Museum Hartenstein is hét museum over de Slag om Arnhem van september , gehuisvest in de imposante 19e-eeuwse Villa Hartenstein het voormalig hoofdkwartier van de Britten tijdens de slag.

Biedt de organisatie scholing aan. Beide locaties zijn 7 dagen per week geopend. Je bent een vlotte schrijver en bent in staat om wetenschappelijke informatie voor een breed publiek toegankelijk te maken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws