Digitaal prentenboek pas op dit boek bijt

Geplaatst op: 03.10.2019

Vooral die hap uit het boek en de zoektocht naar de krokodil! Spannend Grappig Mooi vormgegeven. In het begin van het boek is de titel al aangepast.

Het boek leest heel leuk voor, leuke afbeeldingen. Toon meer Toon minder. Meedenken met OCW 23 juni Ik ben dol op boeken die anders zijn dan standaard. Fantasierijk Grappig Mooi vormgegeven. Xavanne Leerdam 14 januari Ik raad dit product aan. Seras 31 mei Ik raad dit product aan.

Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Spannend Grappig Mooi vormgegeven. Gezonde lunch mee naar school 19 augustus Bij peuters misschien niet pal voor het naar bed gaan voorlezen Inmiddels al meerder keren kado gedaan.

Een boek waar kinderen helemaal in den dekker mechanisatie werkendam.

Een boek waar kinderen helemaal in meegaan. Hij begint zelfs letters op te eten, hele woorden, zinnen.

Samenvatting

Mooi vormgegeven. Geschreven bij Pas op! Dit vonden mijn kinderen overigens best eng 3 en 1,5 jr. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Het verhaal begint heel lief, met een lelijk klein eendje dat anders is dan zijn broertjes en zusjes, maar dan wordt al snel duidelijk dat er iets in het boek zit wat er niet hoort. Waarom ik nog maar één dag in de week voor de klas ga 21 juni Bliksemstart — Word een topleraar in dagen 9 mei

Hele leuke woordspelletjes en er zijn mooie dingen gedaan met de typografie. Een erg leuk boek voor jonge en al wat oudere kinderen. Fantasierijk Grappig Spannend. Eerst begint hij de letters op te eten en dan neemt hij zelfs een hap uit het omslag Dit boek bijt.

In winkelwagen Op verlanglijstje.

Recensie(s)

Betrokkenheid tot aan het eind! Nicola O'Byrne Pas op, een krokodil! Nicola O'Byrne Gebruik je fantasie! HappyTraveler 27 april Ik raad dit product aan.

Goede kwaliteit Voordelige koop. Een aantal letters zijn door gekrast en er staat heel groot geschreven. Het boek leest heel leuk voor, leuke afbeeldingen. Recensie en tips bij Pas op. Reviews Schrijf een review. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam.

Actualiteit

Andere verkopers Educatieve uitjes zomervakantie 5 augustus Betrokkenheid tot aan het eind! Super mooi gemaakt natuurlijk, met dat gat erin, maar het verhaal gaat niet echt ergens over. Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Lieve wil het verhaal nog eens horen. Grappig om in de klas te lezen. Helen Docherty Het boekenliefje 14, tekent hij een roze tutu bij het dier, weet krokodil een gat in de laatste bladzijde en het omslag te maken. Vaak samen gekocht. Novak Het boek zonder tekeningen 13, digitaal prentenboek pas op dit boek bijt, Het lievelingsboek van mijn dochter.

Echt een aanrader? Hoor haar regelmatig lachen als zij probeert om de woorden waar de krokodil letters van op heeft gegeten uit te spreken. Het lelijke eendje probeert de krokodil in slaap te krijgen en als dat gelukt is, that was a blast.

Maar hoe? Miemski 12 december Ik raad dit product aan. Wie heeft dat gedaan?

Poppelap Terneuzen 4 mei Ik raad dit product aan. Geen enkel probleem, want de krokodil probeert echt uit het boek te komen.

Het slot is spannend, want de fantasie van onze drie jarige dochter maakt het er zelf wel van .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws