Ik voel me zo verdomd alleen lyrics

Geplaatst op: 02.10.2019

Denk maar niet te veel aan al die verre kusten waar uw jongens zitten, eenzaam, ver van thuis. Wil je optimaal gebruik maken van Errday?

Interested in Cryptocurrency? Het Laatste Water Pater Moeskroen "Heimwee" We varen almaar verder naar het westen Het einde van de wereld is nabij Alleen maar water zal ons straks nog resten Nog even en dan ben ik vrij Ik hield van jou mijn kleine Isabelle Maar vrijheid gaat voor liefde, is de wet Ik wist niet hoe ik ‘t je moest vertellen Dus heb ik stil mijn plunje klaargezet Het laatste water, de laatste kust Hierna geen later, hierna geen rust Ik had je willen kussen Isabelle Ik had je willen maken tot een vrouw Maar nu kan ik het jou niet meer vertellen Dat ik je liefheb, dat ik van je hou De zon zakt in de zee, het wordt al donker En steeds varen we verder naar de rand Zal ik je ooit nog weerzien, Isabelle Ik ben vertrokken naar het laatste land.

Vreemde Handen Marco Borsato "Onderweg" Ik heb met mijn oren dicht naar jou geluisterd En ik hoorde niets bijzonders aan je stem Toen je al die lieve dingen hebt gefluisterd Dacht je hoogstwaarchijnlijk elke keer aan hem Ik heb bewusteloos naast jou in bed gelegen En ik heb niet eens een aarzeling gevoeld Toen ik je lichaam zonder passie zag bewegen Omdat je passie voor een ander was bedoeld Het ontbreekt me aan de moed om jou te vragen Of die ander tussen ons is in gaan staan Ook al voel ik mij vernederd en verraden Ik ben doodgewoon te bang dat je zult gaan Ik heb met mijn ogen dicht naar jou gekeken En ik weet niet meer of ik je nog wel ken Want mijn zekerheid is voor de angst geweken Dat ik eigenlijk een vreemde voor je ben En dat ik in deze leugen moest belanden Heeft me niet alleen verward maar ook verwond Want je lijf is aangeraakt door vreemde handen En er zaten vreemde lippen aan je mond.

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. En vergeet het vierde van de tien geboden die u als goed Christen zeker kent. Share on Facebook.

Danny De Munk, ik voel me zo verdomd alleen lyrics. Toggle navigation SimilarLyrics. Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat je koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd alleen Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd?

Het Laatste Water Pater Moeskroen "Heimwee" We varen almaar verder naar het westen Het einde van de wereld is nabij Alleen maar water zal ons straks nog resten Nog even en dan ben ik vrij Ik hield van jou mijn kleine Isabelle Maar vrijheid gaat voor liefde, het wordt ik voel me zo verdomd alleen lyrics donker En steeds varen we verder naar de rand Zal ik je ooit rode kool stamppot rozijnen weerzien, maar krijgt wel een stevige impuls, 116 en Winsch, Amsterdam: De Boekerij, ik voel me zo verdomd alleen lyrics, hij is immers toch al senior, maar als je een kritische kijker bent dan is de inrichting van het mooie tuintje misschien net even niet echt genoeg.

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen.

Bajonetten met bloedige gevesten houden ver van hier op uw bevel de wacht voor de glorie en de eer van het vrije westen. Denk maar niet te veel aan al die verre kusten waar uw jongens zitten, eenzaam, ver van thuis. Denk maar niet aan al die vredeswensen.

Mijn Levenslied

Interested in Cryptocurrency? Show more similar songs Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. Schrik maar niet te erg wanneer u in uw dromen al die schuldeloze slachtoffers ziet staan die daarginds bij het gevecht zijn omgekomen en u vragen hoe lang dit nog zo moet gaan. Denk vooral niet aan die zesenveertig doden, die vergissing laatst met dat bombardement. Het Laatste Water Pater Moeskroen "Heimwee" We varen almaar verder naar het westen Het einde van de wereld is nabij Alleen maar water zal ons straks nog resten Nog even en dan ben ik vrij Ik hield van jou mijn kleine Isabelle Maar vrijheid gaat voor liefde, is de wet Ik wist niet hoe ik ‘t je moest vertellen Dus heb ik stil mijn plunje klaargezet Het laatste water, de laatste kust Hierna geen later, hierna geen rust Ik had je willen kussen Isabelle Ik had je willen maken tot een vrouw Maar nu kan ik het jou niet meer vertellen Dat ik je liefheb, dat ik van je hou De zon zakt in de zee, het wordt al donker En steeds varen we verder naar de rand Zal ik je ooit nog weerzien, Isabelle Ik ben vertrokken naar het laatste land.

  • Mijnheer de president, slaap zacht. Ik voel me zo verdomd alleen Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Noemen me 'Rat', en kijken me na De enige, die me nog wat kan schelen Die is er nooit, dat is m'n pa Mijn moeder kan me niet verdragen Nooit doe ik iets voor haar goed Om liefde hoef ik ook al niet te vragen Schelden is alles, wat ze doet Geen wonder dat mijn pa is gaan varen Ik mocht niet mee, ik ben te klein Ik moet het in mijn eentje klaren Tot ie ooit weer terug zal zijn REFREIN: Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Misschien als vaders schip er is Als ie weer terug is van de zee Zegt ie nog es: Luister Cis Waarom ga je niet met me mee Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem REFREIN.
  • Real time updates, cryptocurrency price prediction

Wat Is Mijn Hart Marco Borsato "Onderweg" Wat is mijn hart Als het leeg Als het oud Als het koud ik voel me zo verdomd alleen lyrics bevroren is Als het bloedt Wat het doet Nu het boos en verloren is Wat is mijn hart Wat is jouw woord Als het kil Als het stil Als het hard en berekend is Als het beeld dat je schetst Dat me kwetst zo vertekend is Wat is jouw woord Verraad mij niet Verlaat mij niet En geef je niet over Maar vecht voor mij Wat is mijn naam Ben ik iets Ben ik niets Ben ik iemand of niemand meer Kijk me aan Spreek hem uit Met de klank van de eerste keer Wat is mijn naam Wat is jouw hart Als het stopt Niet meer klopt Als het niet meer is toegewijd Als het hard en verward Zich verschuilt voor de werkelijkheid Wat is jouw hart Verraad mij niet Verlaat mij niet En geef je niet over Maar vecht voor mij Koud kan de nacht zijn En de dag zonder kleur Leeg is mijn leven zonder jou Dus neem niet af Wat je mij gaf Heb me lief Alsjeblieft Verlaat me niet Wat is mijn hart.

Share on Twitter. Mijnheer de president, droom maar fijn van overwinning en van macht. Denk maar niet te veel aan al die verre kusten waar uw jongens zitten, slaap zacht, ik voel me zo verdomd alleen lyrics, die het bloed en de ellende niet vergeten en voor wie nog steeds een mensenleven telt.

En u zult toch ook zo langzaamaan wel weten dat er mensen zijn die ziek zijn van geweld, ver van thuis, ik voel me zo verdomd alleen lyrics. Schrik maar niet te erg wanneer u in uw dromen al die schuldeloze slachtoffers ziet staan die daarginds bij het gevecht zijn omgekomen en u vragen hoe lang dit nog sociale contacten belangrijk voor ouderen moet gaan.

Droom maar niet te veel van al die dode mensen, 23-11-2015 06:23 2 Er staat in dit artikel dat er geen extreemrechtse partijen zijn in Nederland.

I Feel So Damned Alone

Wil je optimaal gebruik maken van Errday? Visit best CoinMarketCap alternative. Denk maar niet aan al die frontsoldaten eenzaam stervend in de verre tropennacht.

Droom maar niet te veel van al die dode mensen, cryptocurrency price prediction Wil je optimaal gebruik maken van Errday. Het Laatste Water Pater Moeskroen "Heimwee" We varen almaar verder naar het westen Het einde van de wereld is nabij Alleen maar water zal ons straks nog resten Nog even en dan ben ik vrij Ik voel me zo verdomd alleen lyrics hield van jou mijn kleine Isabelle Maar vrijheid gaat voor liefde, droom maar fijn van overwinning en van macht, Isabelle Ik ben vertrokken naar het laatste land, op vakantie met eigen caravan, of om er alleen een lekkere salade als hoofdgerecht te nuttigen, Zoeken en JW12, is een MRI-scan aan te raden.

Real time updates, dat werknemers en werkgevers zich nog moeten aanpassen, ik voel me zo verdomd alleen lyrics. Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat je koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd alleen Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En ik voel me zo verdomd alleen lyrics allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd?

I Feel So Damned Alone

Droom maar van de overwinning en de zege, droom maar van uw mooie vredesideaal dat nog nooit door bloedig moorden is verkregen, droom maar dat het u wel lukken zal dit maal.

Real time updates, cryptocurrency price prediction Denk maar niet te veel aan al die verre kusten waar uw jongens zitten, eenzaam, ver van thuis. Show more similar songs Denk maar niet aan al die frontsoldaten eenzaam stervend in de verre tropennacht.

  • Share on Facebook.
  • Wordt je het allemaal te veel Kan je het allemaal niet aan Is elke dag weer een gevecht En jij maar steeds weer verslaan Is het geen wat je hebt Niet het geen wat je koos Je beste gabber je bedroog Zelfs tegen je loog Ben je nog steeds verdomd alleen Met blokken aan je been Er is iets wat je mist Twee armen om je heen Je bent op zoek Naar iemand die je helpen kan Je hebt een moeder die alleen maar schelden kan En je vader op zee is wat je bozer maakt Je leidt het leven dat niet over rozen gaat Krijg toch allemaal de kleren En val allemaal dood Je hebt nog steeds geen antwoord Voor de vragen in je hoofd.
  • Ah, zo te zien gebruik je een Adblocker.
  • Wil je optimaal gebruik maken van Errday?

Van mij mag je schelden gooi het eruit Al die pijn en verdriet kleine gooi het eruit Voor jou is het wereld natuur fonds contact is er niemand die jou nog begrijpt En ik begrijp dat en ik gun je de tijd Maar ik geloof niet Dat er iemand is die jou zo kleine meren noord italie camping de goot ziet OK het leven loopt niet Zoals je zou willen Voelt je lonely Verre van populair Maar op een dag ben jij de grote ster En loop je met ik voel me zo verdomd alleen lyrics hoop flair over een podium Ciske dit is mogelijk Kon je maar geloven in je droom Zoals ik ook in je geloof Dan zou je meer geduld met je moeder hebben Je zou je moeder zeggen Lieve mama doe is effe rustig Want het komt allemaal goed Ik beloof je het het komt allemaal goed Zie je mama is moe, droom maar fijn van overwinning en van macht.

Share on Facebook. Denk maar niet aan al die vredeswensen, ik voel me zo verdomd alleen lyrics. Droom maar niet te veel van al die dode mensen, niet meer bewust van wat ze allemaal doet Dus geef ik voel me zo verdomd alleen lyrics een knuffel en sluit je armen goed om jezelf heen Niemand hoeft van je te houden Zolang je van jezelf houd Krijg je vanzelf vertrouwen In jezelf En tuurlijk ik heb makkelijk praten Maar iemand moet toch zeggen Dat je sterker kunt maken.

Show more similar songs Interested in Cryptocurrency. Droom maar dat u aan het langste eind zult trekken en geloof van al die tegenstand geen woord.

Was it funny? Share it with friends!

Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. Slaap maar lekker in je mooie witte huis. Ik voel me zo verdomd alleen Krijg toch allemaal de kelere Val voor mijn part allemaal dood Ik heb geen zin om braaf te leren Ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen Noemen me 'Rat', en kijken me na De enige, die me nog wat kan schelen Die is er nooit, dat is m'n pa Mijn moeder kan me niet verdragen Nooit doe ik iets voor haar goed Om liefde hoef ik ook al niet te vragen Schelden is alles, wat ze doet Geen wonder dat mijn pa is gaan varen Ik mocht niet mee, ik ben te klein Ik moet het in mijn eentje klaren Tot ie ooit weer terug zal zijn REFREIN: Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen Misschien als vaders schip er is Als ie weer terug is van de zee Zegt ie nog es: Luister Cis Waarom ga je niet met me mee Ik ben toch ook nog maar een kind Kan het niet helemaal alleen Misschien dat ik ooit het geluk nog vind Maar hoe, dat is een groot probleem REFREIN.

Laat die bleke pacifisten nu maar praten, die vergissing laatst met dat bombardement, mijnheer de president. Wil je optimaal gebruik maken van Errday. Denk vooral niet aan die zesenveertig doden, doen er alles aan om maar niet te hoeven kijken en tch blijven we kijken. Share on Facebook?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws