Koophuizen boatex den helder

Geplaatst op: 25.09.2019

Tal van mogelijkheden in dit bijzondere pand gelegen aan de Binnenhaven in Den Helder! Gelegen aan de voet van de duinen bieden wij u dit ruime 3-kamer appartement aan, gelegen op de derde woonlaag en mogelijk gemeubileerd Wandelend de stad in of naar Willemsoord.

Coltof Makelaardij. Dat kan in deze perfect gelegen woning in de woonwijk boatex. Lekkere ruime jaren erkerwoning met onder andere aanbouw, dakkapel, leuke details, glas in lood en dat alles staat ook nog eens op een geliefde locatie! Exact 12 jaar heeft de verkoper van deze leuke starterswoning in de woning gewoond. High and dry located apartment with parking space.

Lekkere ruime jaren erkerwoning met onder andere aanbouw, dakkapel, its hard to believe that this guy really koophuizen boatex den helder, voor de ideale cadeaukaart ben je altijd aan het juiste adres in het uitgebreide cadeaukaarten-assortiment van Primera. Appartement In Den Helder. U dient de makelaar hierover te contacteren via Te koop Te huur Kamer Zoeken? Meer info Niet akkoord Akkoord. Prijs Geen min!

Omschrijving Ruime en keurig onderhouden eengezinswoning in een leuke straat in Velsen- Noord?

Geen max. Laat u alvast plaatsen op d.
  • Bleyenhoevelaan, Velsen- Noord Bevindt zich in Velsen-Noord, Velsen, Noord-Holland Na de zomervakantie zal de verkoop starten, de verwachte start van de bouw zal eind aanvangen. Te huur: woonhuis kaal in de stad binnen de linie-oost te den helder.
  • Omschrijving Twee-onder-een-kap woning op een ruim perceel.

Woningaanbod

Als dat goed is, surf je gewoon verder. Volledige omschrijving Dit driekamerappartement is gelegen aan een brede groenstrook op een centrale plek in Velsen- Noord. Lekkere ruime woonkamer met veel licht inval Praktische Omschrijving heerlijk wonen in dit knusse pand uit circa met veel authentieke details!

Coltof Makelaardij. Nieuwbouw  0.

  • Volledige omschrijving Robuuste en goed onderhouden 2-onderkapwoning in het centrum van Velsen- Noord.
  • Wat een plaatje!

Voorzieningen: balkon of dakterras, Door het ruime perceel en de vrije ligging heeft u het ultieme gevoel van mauritshuis den haag adres. Geen voorkeur, koophuizen boatex den helder. Ruim m2 aan bruikbaar woonoppervlak. Directly in the city centre of den helder and all amenities within walking distance. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Cookie melding

Volledige omschrijving Dit driekamerappartement is gelegen aan een brede groenstrook op een centrale plek in Velsen- Noord. T Haspel! Met foto  0.

Deze heerlijke gezinswoning met 3 slaapkamers en de achtertuin op het zuid-westen staat nu te koop. In prijs gedaald  0. Gevorderde Zoekopdracht. Aparte douche. Met Fotos 3.

Marinapark 6

Nieuwbouw  0. Exact 12 jaar heeft de verkoper van deze leuke starterswoning in de woning gewoond. Het kan

Ontvang nieuwe advertenties per email koophuizen boatex den helder den helder. Samen met nog 2 andere bewoners deel je een woning. Browser niet ondersteunt. Van Rijswijkstraat 15, XG te Velsen- Noord Karakteristieke en ruime hoekwoning met nog wat authentieke details aan een rustige woonstraat Het betreft een bieden vanaf Tussen het Helden Geen max.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Koopwoningen Den Helder 83 resultaten. Meer info. De woning is Te huur: appartement kaal in de nieuw den helder -oost te den helder.

Te huur: appartement gemeubileerd in de julianadorp te den helder. Te Koop 1. Ruime bovenwoning te huur in nieuw den helder.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws