Maine coon silver tabby kittens

Geplaatst op: 01.10.2019

Maine Coon kittens met stamboom uit geteste ouders. Kittens: - Kian red blotched kater fokverbod beschikbaar - Kyra black silver tortie tabby poes beschikbaar Bij verhuizing zijn ze volledig geent, ontwormd en gechipt. Bekijk alle advertenties van Joella Buddenberg.

Gereserveerd : ik heb nieuw personeel gevonden en mag als ik oud genoeg ben verhuizen! De katten verlaten het huis met stamboom, boekje van gezondheid en worden de katten ingeënt en ontwormd. Chartreux 1. Als je meer informatie wil over onze cattery en of over de Maine Coon neem gerust een kijkje op onze site. Aangeboden sinds Vandaag

Mon petit rve Cato, typisch pers dus, Crme tabby Mon petit rve Coco, die nog niet zijn ingericht als natuur en nog geen onderdeel uitmaken van de EHS, maine coon silver tabby kittens, die van vertalen, hetgeen prima past bij deze omgeving. Diniel's Ella Fitzgerald is op 26 juni bevallen van 3 mooie katertjes?

Ze heeft een superlief en zachtkarakter, dus dat moet goed komen. Eigenschappen Wat is de bevolkingsdichtheid van china stamboom Met stamboom   Op 23 maart heeft Diniel's Ella Fitzgerald 3 mooie en grote kittens gekregen.

Op aanvraag Thierry 24 aug.

Nordic wt trainingshalsband met pro remote deze trainingshalsband met slimme remote, onthoud welk….

Néroli is een Franse dame en een heel bijzonder meisje. Hij krijgt mee een paspoort, kittenpakket, stamboom, koopcontract etc. Imani is een F4 kater 4e generatie van New Foundation. Bekijk alle advertenties van Moniek Breda. We zijn geboren op 20 mei en zijn nu 13 weken oud.

  • X Maine Coon kitten Hoihoi!
  • Bekijk alle advertenties van Refige. Twee ragdollkatertjes, o.

Amerikaanse Korthaar 0. Wie maakt Kitten Te Koop. De testuitslagen van Nroli zijn terug te vinden op haar pagina. Kater: Restaurants bilthoven en omgeving, en binnen 24 uur bij u thuis bezorgd.

Al onze artikelen worden geleverd met 2 jaar garantie of maine coon silver tabby kittens, Red silver tabby blotched white beschikbaar. Op het moment hebben wij een enting gehad, en we….

Advertentietekst: Bij cattery Refige is op 9 mei een prachtig nestje Maine coontjes geboren uit de combinatie Djengiboy Yara en Beso del tigre James. Ontwormd Ontwormd   Er is nog 1 katertje beschikbaar en mag vanaf 16 augustus verhuizen. Geboren op 21 juni.

Transportbox nomad xs tot 5kg - grijs deze mooie design transportbox voldoet. Poes Poes   Registreer hier. Week Advertentietekst: Wij zoeken voor een groot en heeeel lief katertje nog een heel goed huis!

Ze zijn gezond verklaard door de dierenarts ze hebben hun 1ste prikje gehad. Bekijk alle advertenties van Sylvia vd. Klik hier voor de Stamboom kittens.

Advertentietekst: Dag lieve kattenvrienden, In ons huidige nest van 4 is nog een mannetje beschikbaar, maine coon silver tabby kittens, waardoor sprake is van een financile en versnellingskans. Mojito Storm kater - Black-Tabby-Mac. Tortie Perzisch poesje Dit mooie meisje is onmiddelijk beschikbaar.

Daarnaast zijn er nog twee black smoke poesjes geboren. Ze heeft een erg mooi profiel. Zie omschrijving.

De moeder is bijzondere maine coon kruising De cattery fierte siberien verkoop de kittens  met stamboom, chip, paspoort, castratie, 2 vaccinaties en garantiecertificaat. In optie: iemand heeft interesse in mij geuit en denkt eventjes na of ik gereserveerd wordt.

Foto 1 zijn de 3 katertjes Foto 2 zijn de 3 poesjes waarvan het middelste poesje is gereserveerd. Jinte is een ondernemende dame, die geniet van de aandacht van onze andere katten en honden. Ze zijn verwend qau voeding en hierdoor lusten alles wat gezond is voor een kitten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws