Bol.com verkoop account inloggen

Geplaatst op: 10.08.2019

Mocht je de verificatiecode eerder willen ontvangen, dan kun je telefonisch contact opnemen met bol. We verwelkomen altijd graag nieuwe partners, maar er moet natuurlijk wel een klik zijn tussen jou en bol. Belangrijk om te weten In onze Algemene voorwaarden lees je de kleine lettertjes, maar we willen je dit in ieder geval vast meegeven: Partners zijn verantwoordelijk voor hun eigen assortiment.

Services voor partners Kwaliteit. Om als zakelijke verkoper te kunnen verkopen via bol. Hiermee vul je jouw profiel als verkoper. Log in met je account op bol. Leestijd: 10 minuten 23 en 24 januari vond voor de 13e keer het grootste e-commerce evenement van de Ik adviseer je in dit geval om een andere naam te gebruiken bijv.

Om een verkoopaccount aan te maken, of beide. Verkopen in Nederland of Belgi, heb je een account bij bol. Efficint verkopen via bol. Driekwart van de mensen die zoekt naar online recensies is bewust op zoek naar negatieve beoordelingen. Doorloop de stappen en vul je gegevens in!

Deze gegevens gebruiken wij om contact met je op te nemen als dit nodig is. Financieel Vul hier de gegevens in van de bankrekening waarop wij jou kunnen uitbetalen.

Het zou tenslotte zonde zijn als je bestellingen en dus inkomsten misloopt! Hoe maak je een zakelijk verkoopaccount op bol. Leestijd: 4 minuten Je hebt er vast en zeker weleens van gehoord: auteursrecht. Winkelnaam Verkoopbereik Retourneren Retouradres. Geef een antwoord Click hier om je antwoordt te annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stap 8: Brief met verificatiecode Nadat je jouw account hebt geactiveerd, ontvang je binnen 2 werkdagen een brief met verificatiecode van bol. Ook is het belangrijk om de servicelevels servicenormen door te nemen via de hyperlink op deze bol. Create Account? Het e-mailadres dat je hier invult hoeft niet gelijk te zijn aan het e-mailadres waarmee inlogt in je account. Zo krijgen andere potentile kopers een beeld van jouw dienstverlening! Het volgende dien je op deze pagina in te vullen:.

Ons volgen, bol.com verkoop account inloggen.

Jouw voordelen

Klik hierop. Ik laat je zien welke stappen je dient te nemen om een zakelijk verkoopaccount aan te maken op bol.

Het enige dat je kunt doen, is dit voorleggen aan je studie begeleider. Hierin vind je een link om een verkoopaccount te openen.

Hoe maak je een zakelijk verkoopaccount op bol. Nadat je de gegevens hebt bevestigd, kunnen ze zelfs achterdochtig worden. Heb je ook eigen retourvoorwaarden, wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar je e-mailadres. Wij adviseren je echter om hier je eigen naam te gebruiken, dat geeft de koper meer vertrouwen en zal jouw verkopen ten goede komen.

Als zij deze niet vinden, dan kun je dit ook hier aangeven, bol.com verkoop account inloggen.

Stap 2: Log in met je koopaccount

De informatie uit dit blok wordt aan potentiële kopers getoond op de website van bol. Kun je vragen van klanten binnen 24 uur beantwoorden? Ik adviseer je in dit geval om een andere naam te gebruiken bijv. Aanmelden in een paar stappen 1. Dit om het feit dat als er iets verkocht wordt en bol.

Hier kun je ingeven met welke naam je zichtbaar wilt zijn op de bol.com verkoop account inloggen en hoe je jouw eigen winkel wilt omschrijven, bol.com verkoop account inloggen. Je gegevens vergeten. Open snel en eenvoudig een verkoopaccount en zet je gebruikte artikelen te koop!

Geef een antwoord Click hier om je antwoordt te annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Stuur ons een e-mail op zakelijkverkopen bol! Exact online factuur maken gegevens gebruiken wij om contact met je op te nemen als dit nodig is. E-commerce Online Marketplaces Private label Zakelijk verkopen via bol. Ga naar www? Wanneer je via je studie een Junior of Student Company start, krijg je een centraal KvK-nummer aangereikt en geen btw-nummer.

Mijn winkelinstellingen

Bekijk hier onze servicenormen. Stap 8: Brief met verificatiecode Nadat je jouw account hebt geactiveerd, ontvang je binnen 2 werkdagen een brief met verificatiecode van bol. Belangrijk om te weten In onze Algemene voorwaarden lees je de kleine lettertjes, maar we willen je dit in ieder geval vast meegeven: Partners zijn verantwoordelijk voor hun eigen assortiment.

Blog Ons boek Vacatures Gastblogger worden, bol.com verkoop account inloggen. Tot slot controleer je al jouw ingevulde gegevens in de overzichtpagina.

Het is ook mogelijk om een combinatieaccount aan te maken. In onze Algemene voorwaarden lees je de kleine lettertjes, maar we willen je dit in ieder geval vast meegeven:.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws