Clip in extensions haarlem

Geplaatst op: 15.07.2019

Ook de onderhoudsproducten van Keune olie, shampoo, masker  zijn echt verrukkelijk. Ik denk dat 50 extensions meer dan genoeg is, want het voelt echt als een hele volle bos nu! Behalve dat het dan weer superkort was natuurlijk.

Bij Roos uit Harlingen Friesland zijn er normale hairextensions geplaatst. Het oogt heel natuurlijk en ik ben er zo blij mee! Bij Tina uit Heerhugowaard zijn hairextensions geplaatst van Golden Lengths. Maar mede door de stress is mn haar dunner geworden, mn kapster wees me erop. Ik krijg ontzettend veel reacties van mensen die mij complimenteren met mijn mooie haar, als ik ze dan zeg dat het hardstikke nep is willen ze gelijk weten waar ik mijn haar heb laten doen!

Het verloop tussen mijn eigen haar en de hairextensions is nauwelijks zichtbaar, de kleuris perfect en ik krijg alleen maar complimenten over mijn haar.

Silvia is een leuk mens en professioneel. Krijg alleen maar positieve reacties. En zeker tot de volgende x. Dit is Sylvia clip in extensions haarlem eigen label. Je hebt dan wel een behoorlijke wachtlijst, maar het was het wachten waard.

Ik heb bijna een week geleden bij Sylvia extensions laten zetten.
  • Via een zoekopdracht op Marktplaats kwam ik ruim negen jaar geleden voor het eerst in contact met Sylvia. Bij Maaike uit Enkhuizen zijn er voor de 2e keer   hairextensions van Golden Lengths voor fijn haar in laten zetten.
  • Ben hartstikke blij met mijn extensions!

Hair Extensions

Ik ben erg tevreden met mijn extensions. Ik heb een zus met een hele mooie dikke bos haar, helaas hebben mijn ouders alles aan haar gegeven en bleef er voor mij daardoor niks anders over dan een hele berg jaloezie.. Wie weet zijn er gewoon mogelijkheden. Want sinds mijn afspraak met Sylvia voel ik me als nieuw! Ik ben er dolgelukkig mee en snap ook waarom je klanten uit het hele land hebt. Sylvia bedankt ben een zeer tevreden mens en kom absoluut weer terug. Veel overleg met Sylvia gehad en zij heeft zelfs voorgesteld om er een nieuwe partij in te zetten!

  • Het ging snel, het was gezellig, en het resultaat is super mooi. Het is de ideale manier om vol en lang haar te krijgen als je dat niet van jezelf hebt.
  • Liefs en groetjes van mij, Marja komt uit Almere en heeft hairextensions laten zetten van Golden Lengths.

Waarom Pure Hairextensions Haarlem Clip in extensions haarlem Hairextensions is gespecialiseerd, die zijn vol in de haar punten double drawn vloer in de was zetten prijs je hebt minder hairextensions nodig voor dit resultaat dan hairextensions die dun in de haar punten zijn.

Het was meteen een hartelijk welkom en ik voelde me meteen op mijn gemak waardoor ik nog meer zin had in de volgende dag. Dit komt ook door de Golden Clip in extensions haarlem, kleur 2 en kleur 4 ingezet? Mijn droom is in vervulling gegaan en ik mag nu de komende tijd ook elke ochtend wakker worden met een flinke bos haar.

De hairextensions die bij Joyce uit Hoofddorp zijn ingezet zijn van het merk Golden Lengths in 1 kleur de lichtste kleur blond Vraag naar de mogelijkheden of dit ook bij jou kan. Bij Heleen uit Heerhugowaard zijn 50 hairextensions in 2 kleuren van Golden Lengths, clip in extensions haarlem, gediplomeerd en zeer bekwaam in het inzetten van hair extensions en haarmatten. Sinds een jaar draag ik Golden Lengths extensions.

TELEFOON 072-5747233

Ik heb een genafwijking waardoor mijn haar nogal breekbaar is en erg langzaam groeit. Maar mede door de stress is mn haar dunner geworden, mn kapster wees me erop. Sandra uit Schagen.

Niemand zag dat ik extentions had,zelfs geen kleurverschil,te zien!!!? Ik was erg zenuwachtig maar dat was geheel ongegrond. Sylvia is clip in extensions haarlem echte professional? Sinds een jaar draag ik Golden Lengths extensions. Ik kwam thuis en mn dochter van 17 wilde direct bij Sylvia langs voor haar professionele oordeel; ik had haar aangestoken.

Beschrijving

Lieve Sylvia, Ik wilde je even bedanken. Groetjes Liesbeth, Amsterdam. Zo heb ik vlak voor kerst vanaf halverwege mn hoofd tot in mn nek extentions had mn haar koperblond geverft en ze had precies dezelfde kleur haar liggen.

Ik heb Socap extensions en deze zijn van een goede kwaliteit. De microring hairextensions bij Linda uit Zaandam zijn lang gehouden. Ik ben er onwijs blij clip in extensions haarlem en ik blijf zeker klant bij Sylvia? Het resultaat was prachtig. Bij Heleen uit Heerhugowaard zijn 50 hairextensions in 2 kleuren van Golden Lengths, kleur 2 en kleur 4 ingezet.

Afgelopen zaterdag voor het eerst extentions laten zetten en ben er zo super blij mee. Haar website sprak me aan. Ik wens je heel veel succes en tot in de zomer he.

Verzorging en Onderhoud

Vorig jaar voor kerst zat ik thuis met een burn out en wilde mezelf met kerst even een metamorfose gunnen, want zie je er goed uit, hairextensions-laten-zettenvoel je je ook beter. Nikita heeft me goed doorverwezen! Bij Michelle uit Amstelveen zijn er ook hairextensions ingezet in 1 kleur.

Lieve groeten, Sandra uit Alkmaar. Ben weer helemaal gelukkig. Ik moest er een aardig afstandje voor afleggen gezien ik uit Breda kwam, maar geen moment spijt gehad.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws