De chinese muur almere gesloten

Geplaatst op: 07.09.2019

Plaats reactie. Volgend jaar geen Chinese muur meer.

Helaas moet ik u hier laten weten dat ons kerstdineetje 4 personen op 1e kerstavond bij u in de zaak een grote teleurstelling is geweest. Voorgerechtje, tussen, soep en hoofdgerecht. Nog even en alleen de markt staat er straks nog op zaterdag.

Een paar mislukte cq verbrande velletjes deeg bijna zonder inhoud en geen smaak. Je reageert op. De Belastingdienst heeft vervolgens de hele inventaris verkocht.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Datum van bezoek: juli Dus er was mooie makkelijke tekeningen in stappen andere oplossing dan gefrustreerd naar huis gaan en het betaalde eten in de prullenbak te gooien. Goede service.

Dat is de nekslag voor iedere ondernemer. Met 5 personen bij De Chinese Muur geweest, ronde tafel met draai plateau besteld.

Stelletje schijnheiligen dat zijn het. Tijd van het jaar. Datum van bezoek: januari Ook voor een hele goede Chinees. Weer een pareltje verdwenen uit Lelystad. We bellen meestal van te voren om lange wachttijden te vermijden.

  • KC   Wo 28 mei Woensdag 28 mei
  • Je reageert op. Beetje mzzel in het centrum eerdaags een heel groot paintbal center met veel schuilplaatsen in alle leeg staande winkels

Ruime porties en prettige bediening! Datum van bezoek: juli Verschrikkelijk voor de ondernemer. Er staat ook altijd kroepoek klaar. Datum van bezoek: augustus Lisa   Do 5 juni Donderdag 5 juni Volgens de curator zijn er vier medewerkers in dienst.

Eten bij Renao

Volgens de curator zijn er vier medewerkers in dienst. Datum van bezoek: oktober Attracties in de buurt Bekijk alle 56 attracties in de buurt.

Is dit uw vermelding! Het centrum gaat langzaam kapot. De Chinese Muur is ruim ingericht en heeft een zeer gevarieerde kaart. Wie voor het genieten van eten gaat, dus je zit niet tegen je buurman aan. In de omgeving. Het eten was slecht.

Openingstijden

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Dat is de nekslag voor iedere ondernemer. Engels 4.

Bediening is geweldig en het eten is van uitstekende kwaliteit. Liever kwijt dan rijk. Chinees restaurant met een uitgebreide keuken en lekker eten voor een redelijke prijs? Uw bericht is succesvol verzonden en wordt momenteel beoordeeld.

Plaats recensie. Astrid Karman 50 punten. En maar blijven vergaderen op niks af.

Restaurant De Chinese Muur failliet

Er zaten twee kleine bakjes rijst bij die voor nasi door moest gaan extra kosten E Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Beoordeeld op 28 november Een betere "Chinees" in Almere.

De bami en nasi waren aangebrand en hadden een bittere smaak. Frenky   Wo 28 mei Woensdag 28 mei Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws