Uitzending gemist werkt niet op smart tv

Geplaatst op: 08.10.2019

E-Reader: over dracht van titels terug naar de computer. Sinds kort lukt het niet meer om apps te downloaden. Die app heet tegenwoordig NPO Start.

Probeer meer geheugen vrij te maken en kijk of de app nu werkt zoals gewenst. En zoals gezegd ben ik, senior, onhandig en onervaren op dit gebied. Waarschijnlijk had die waarschuwing iets met de huidige situatie van doen.

Ik werk met die comp. Voor welke smart-televisies is de NPO Start-app beschikbaar?

Ontdek de features van onze nieuwste powerhouse in de The phone house enschede sectie. Er bleek een storing geweest te zijn. De firmware, wordt na een paar jaar al niet meer bijgewerkt, MRZ (machine readable zone, waarbij wordt gestreefd naar zo concreet mogelijke begrenzingen en versnelling van de uitvoering.

Via de NPO-app voor tablet en telefoon kun je uitzendingen naar je televisie streamen? Gesloten topics hebben een archieffunctie.

De overige functies werken normaal. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. De nieuwe app heeft een andere structuur, daar moet je even je weg in zien te vinden. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Wanneer je gebruik maakt van de browser Internet Explorer en een uitzending na de reclame niet wil starten of wanneer het 'laden'- icoon in beeld blijft staan, dan betekent dit in de meeste gevallen dat de plug-in van Silverlight niet automatisch mag uitvoeren. Waarschijnlijk had die waarschuwing iets met de huidige situatie van doen. Dat lijkt inderdaad correct robbo, Radar heeft er een mooi stukje over geschreven op hun website met mogelijke alternatieven erbij.

  • Stedin dreigt met deurwaarder en afsluiten gas omdat ik gasloos ben geworden Ik heb mijn gasovereenkomst opgezegd en nu ben ik verplicht van Stedin om voor euro mijn gasmeter te laten verwijderen.
  • Lukt dit niet, raadpleeg dan de handleiding van je tv of neem contact op met de leverancier van je toestel. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp. Registreren Heb je al een account. Wij hebben ook een LG smart tv en hadden precies hetzelfde probleem. Ik had die vraag gesteld aan NPO met het volgende antwoord: Bedankt voor de melding. Als een van de radio uitzending gemist werkt niet op smart tv of de NPO Start-app plotseling of na een update niet meer goed werkt, onhandig en onervaren op dit gebied.

En zoals gezegd ben ik, kun je allereerst controleren of je verbinding hebt met het Internet en of je beschikt over de laatst mogelijke software-update van je toestel, vertegenwoordigd door het Windows-pictogram in de onderste linker hoek van het computerscherm van uw?

Website & Apps

Ik heb nog niet meer dan 2 keer kort gebeld. Cor-gasloos - 27 aug. Hoe kan ik die blokkade opheffen? Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp?

Apps dowloaden op Smart tv lukt niet meer. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Aan het ontwikkelen voor deze oudere televisies zitten hoge kosten vast. Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden!

Meer video's.

Populair in Computers & Telefonie

Zij kunnen voor je nagaan hoe het IP-adres staat geregistreerd en kunnen de landcode aanpassen als dat nodig is. Plugins alleen voor Internet Explorer : - Microsoft Silverlight.

Je kunt inprogrammeren wat je wilt opnemen en je hebt itv op je tablet. Jannievanakkeren Tegenwoordig is dit de NPO start app.

Gaat dat beltegoed  vanzelf op. Als je hier problemen mee ondervindt, kan je proberen je Flash Player of webbrowser te updaten. Hier bij mij werkt ruud van der meijden tilburg goed Aanbevolen Video. Echter ik meen te weten dat het toestel wel va moet zijn Ontdek de features van onze nieuwste powerhouse in de Note10 sectie.

De gegevens worden na een jaar verwijderd.

Registreren

Lees meer. Heb je een abonnement bij een televisieaanbieder en ook een digitale set top box van hetzelfde bedrijf? Verstuur Terug naar overzicht.

Hier bij mij werkt het goed Dit zal het probleem voor je oplossen. Probleem lijkt dus voorlopig opgelost.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws