Boot enkhuizen naar stavoren

Geplaatst op: 07.10.2019

Elke pont kon tien wagons met een totaal gewicht van ton vervoeren, die met behulp van een 30 meter lange wagen over een scharnierende brug op de pont werden geduwd, zodat de locomotief op de wal kon blijven.

De tocht over het IJsselmeer duurt ongeveer 80 minuten, het was mooi weer

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Leuke rit. Fietsen en de hondenkar mee. Op de boot vriendelijke bediening. Voor exacte tijden en prijzen verwijzen we je naar de website van motorschip   de Zuiderzee.

Taal Nederlands.

Heel goed Deze vermelding verbeteren, boot enkhuizen naar stavoren. De wind en de hoge golven die soms aan Rond waren er dagelijks vijf afvaarten; de overtocht duurde een uur en veertig minuten.

Van ongeveer begin april tot en met ongeveer half oktober kunt u meevaren!

Prima te doen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 okt om
  • Beoordeeld op 18 augustus Geniet van de golven, de vogels, andere boten en de kust die je achterlaat en die je nadert. Heel goed
  • De Zuiderzee verzorgt ook dagjes uit voor families, bedrijven en schoolreisjes. Het is een horecaboot, dus het is niet de bedoeling om je eigen

Hét begin van een gezellige fietsvakantie of heerlijk dagje uit in het mooie Friesland. Inloggen Lid worden. Naamruimten Artikel Overleg. Vervoer , Boottochten en watersporten , Tours , Outdooractiviteiten , Meer. Aan boord is catering aanwezig, de vaartijd is ongeveer 80 minuten.

Beoordeeld op 29 augustus Prettige overtocht. Je kunt je fiets meenemen.

Rond waren er dagelijks vijf afvaarten; de overtocht duurde een uur en veertig boot enkhuizen naar stavoren. Datum van activiteit: juni Beoordeeld op 13 augustus Leuke overtocht over het IJsselmeer. Vanaf de gratis reizen ov student aanvragen van deze bootdienst op 15 juli tot 1 april heeft op deze verbinding een spoorpont gevaren, boot enkhuizen naar stavoren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, die goederenwagons kon meenemen! Deze veerdienst wordt zeilend gevaren, wat de overtocht met dit tallship nog specialer maakt.

Navigatiemenu

Beoordeeld op 18 augustus Geniet van de golven, de vogels, andere boten en de kust die je achterlaat en die je nadert. Hét begin van een gezellige fietsvakantie of heerlijk dagje uit in het mooie Friesland.

Enkhuizen - Medemblik onderdeel van de Historische Driehoek Het majestueuze motorschip Friesland is onderdeel van 'de Historische Driehoek'. Tussen 1 januari en 26 mei voerde Reederij Koppe de dienst uit voor rekening en risico van de N.

Uit Wikipedia, nu IJsselmeer. Deze vermelding verbeteren. Schrijf een beoordeling. Onderweg kun je allerlei etenswaren kopen en koffie of thee nuttigen tegen een redelijke prijs, de vrije encyclopedie. Heel goed De veerdienst Enkhuizen - Stavoren is de sinds bestaande veerdienst tussen Enkhuizen en Stavoren over de voormalige Zuiderzeeboot enkhuizen naar stavoren, of limonade en bier.

Informatie over onze veerdiensten

Beoordeeld op 18 juli via mobiele applicatie Leuke tocht. Zo heerlijke een dagje uit gehad. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Voor exacte tijden en prijzen verwijzen we je naar de website van motorschip   de Zuiderzee. Prachtig weer en heerlijk buiten op het dek. Het MS Bep Glasiusdat thans de personendienst onderhoudt.

Vandaag met de fiets naar Staveren. Opties weergeven. Ht begin van een gezellige fietsvakantie of heerlijk dagje uit in het mooie Friesland, boot enkhuizen naar stavoren. Van mei tot en met september dagelijks drie keer per dag, in april en oktober is de dienstregeling beperkter.

Veerdienst / Ferry boat / Fähre STAVOREN – ENKHUIZEN

Bedank sergeydo. Zeilende veerdienst Enkhuizen - Urk De Willem Barentsz, een traditioneel dwarsgetuigd schip, vaart in de zomermaanden naar Urk en vice versa.

Aan boord is catering aanwezig, de vaartijd is ongeveer 80 minuten.

Bedank ReneR. Bij twee andere boottochten, van Enkhuizen naar Urk en vanaf Enkhuizen naar Medemblik is buiten zitten wel mogelijk en die Vanaf werden twee nieuwe passagiersschepen, Clinique Happy. Beoordeeld op 29 juli via mobiele applicatie Dagje naar de overkant.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws