Restaurant krimpen aan den lek

Geplaatst op: 07.10.2019

Zalen, terras aan het water, bruiloften, catering op locatie, presentaties en vergaderruimte, lunch en diner. Pekingeend met mandarijnsaus. De Aardappel.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. We waren een groep van 5 personen Engels sprekende toeristen en niet alleen was de service en aandacht geweldig, maar het eten was uitstekend! Er loopt 1 iemand rond, specifieke avond was een grote groep aanwezig. Parkeerplaatsen beschikbaar. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?

Beoordelingen filteren. Nieuwe eigenaren en kok hebben er een cht restaurant van gemaakt. Grote groepen. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Nee Even later O ja hebben wel gluten vrij brood.

  • Zoom opnieuw in. Profiel Lid worden.
  • Beoordeeld op 2 april via mobiele applicatie Perfecte Lunch.

Meer informatie

Smullen dus voor jong en oud er! Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Maak dan gebruik van één van onze vele speciale arrangementen! De ribben zijn om voor te sterven! Komt u met een groter gezelschap?

  • Naast sfeervolle zalen, comfortabele hotelkamers en een gezellig restaurant heeft Belvedere ook een prachtig terras.
  • Trendy nieuwe restaurants.

Lekker uit eten in onze mooie Krimpenerwaard. Profiel Lid worden. Kaart bijwerken …. Glutenvrije opties. Ristorante Pizzeria La Maremma Ridderkerk op 3!

Restaurants

Wij koken met streekproducten. Beoordeeld op 13 april via mobiele applicatie Geweldig eten! Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Grote groepen. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Beoordeeld op 20 juli Uitstekende service. Geniet van een heerlijke lunch, feestelijk buffet, zomer 2002. Taal Nederlands. Smullen dus voor jong en oud er.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Dat kan, tal van leuke locaties zijn voorhanden, gaat u voor een sfeervol gedekte tafel of een lekker terras het kan allemaal.

Heerlijke creatieve huisgemaakte gerechten van verse produkten. Bij ons is er voor "elck wat wils".

Eetcaf de Nar Lekkerkerk op 4. Restaurants Lekker uit eten in onze mooie Krimpenerwaard. Perceel Capelle aan den IJssel op 4. Lunchroom Het Cultuurhuis. Dim sum. En dan een brasserie in Krimpen aan de Lek gevestigd in een cultuurhuis. Locatie en contact.

Reserveer vandaag nog uw tafel!

Beoordelingen Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Brasserie de Markt.

De ribben zijn om voor te sterven. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen? Brasserie de Markt Niet-geclaimd?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws